Fiúk/Férfiak! Voltatok már szűz nővel? Mi a tapasztalat? Mit éreztetek? Nagyon macerás volt?
Igen, a mostani barátnőm szűz volt, mikor összejöttünk. Nagyon szerelmes vagyok belé, így bármeddig vártam volna rá, hogy késznek érezze magát lelkileg (sajnos kb úgy nevelték, hogy csak a nászéjszakán adja oda a szüzességét valakinek...). Egy év után jött el az idő. Mondta nekem, hogy már fogamzásgátlót szed, így nem kellett óvszerrel bajlódni. Raktam be zenét, amit mindketten nagyon szeretünk, és gyertyákat a szobába- tudtam, hogy Ő mindig is ilyennek képzelte el az elsőt. Mindent meg akartam tenni, hogy csodálatos élmény legyen neki- és nekem is.
Az exemmel nagyon nem működött a szex, és így nekem nem is maradt túl emlékezetes az az első alkalom- így azt éreztem, hogy 2 évnyi "szexmegvonás" után, a Szerelmemmel fogom igazán átélni, milyen az első.
Persze igyekeztem minél jobba felizgatni, főleg orálisan, aztán szép lassan hatoltam be. Érzetem az enyhe ellenállást, és a barátnőm arckifejezése is elárulta, hogy eléggé nagy fájdalommal járt a próbálkozás, így gyorsan kis is húztam. Azt gondoltam, hogy nah akkor majd máskor, de Ő kérte, hogy folytassuk, mert már nagyon szeretné. Magamban arra gondoltam, hogy nem is tudnék ennél jobban szeretni egy lányt, és a fülébe súgtam közben, hogy szeretem. Kb 5 percig elég nehézkesen ment a dolog, nagyon finoman kellett csinálnom, de aztán a barátnőm elkezdte élvezni és óriásit szeretkeztünk! Életemben először én is sokféle pózt kipróbálhattam, és azt éreztem, hogy igazán szerelmesen szeretkezek, nem csak "muszájból" (mint korábban).
Úgyhogy neki és nekem is örökre szóló élmény marad, és szerencsére azóta eltelt 3 év, és csodálatosakat szeretkezünk, remélem a nászéjszakámat is ezzel a leányzóval tölthetem majd el.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!