Ferfiak, nektek mennyire "fura", ha egy huszoneves lany meg szuz es kapcsolata sem volt?
Nem az erdekel, hogy ez most jo vagy nem jo, hanem, hogy mit gondoltok. Pl. azt, hogy "jesszus, valami komoly defektje lehet" vagy azt, hogy "orulten szentimentalis lehet, hogy az igazira var". Mit?
20/L
Ez lányfüggő. Mindenképpen elméleteket gyártanék. Aztán, hogy mi a valóság, nem tudom.
23/F
Valami biztosan nincs rendben azzal a lánnyal.
Mert ez nem normális.
Semmit sem gondolnék. Nekem ez nem mond semmit, hogy valaki szűz, vagy nem szűz. Szerintem az egy barom, aki ez alapján kezd el elméleteket gyártani, nincs ebben semmi. Legalábbis nem lenne, ha az emberek nem csinálnának ekkora feneket ennek a "szűz-nem szűz" dolognak.
21/F
1. az a fura hogy így foglalkoztat,ha természetenek vennéd akkor lehetne mondani hogy csak nem jött össze stb..Valószínűleg túl rágörcsölsz a témára,ami nem jó!
Ha még mindig ott tartasz mit szólnának érte mások,és hogy xy bezzeg már 16 évesen túl van rajta addig szintén nem jó
2. 20 éves vagy az még nem olyan durva..de 23 és attól felfelé már tényleg elgondolkoztató.Arról nem beszélve hogy nem lesz nagyon időd "kiélni"magad(nem a mindenkivel összefekvésre utalok,csak egy kis tapasztalatra)
Nem kell félni a szextől!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!