Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ferfiak, nektek mennyire...

Ferfiak, nektek mennyire "fura", ha egy huszoneves lany meg szuz es kapcsolata sem volt?

Figyelt kérdés

Nem az erdekel, hogy ez most jo vagy nem jo, hanem, hogy mit gondoltok. Pl. azt, hogy "jesszus, valami komoly defektje lehet" vagy azt, hogy "orulten szentimentalis lehet, hogy az igazira var". Mit?

20/L

2011. jún. 9. 14:25
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
32%

Szerintem kicsit fura, hogy még nem szexeltél.

Két dologra tudok csak gondolni:

1. Nagyon fognak a szüleid erősen függsz tőlük.

2. Olyan profi szinten űzöd a maszturbálást, hogy nincs is pasira szükséged :)

Nem kell szégyenkezni majd lesz valahogy ;)

2011. jún. 11. 12:54
 32/39 anonim válasza:
95%

Hogy mit gondolok? Azt, hogy végre egy olyan lány, aki nem dobja oda magát az első szembejövő srácnak, nem egy pénisz kell neki (ami történetesen egy emberhez nőtt hozzá...), hanem TÁRSAT keres, akár egész életére. A legtöbben azt gondolják, hogy a fiúkat csak a szex érdekli (nyilván az is, de a hangsúly az "is" szócskán van), pedig ez nem mindenkivel van így. Nézhet ki egy lány akárhogy és lehet akármilyen kiváló az ágyban, ha mellette életében nem olvasott el egy könyvet, nem járt még színházban stb. Hiszen akkor úgyis csak a szex lesz jó vele, két aktus között meg szótlanul bámulhatják egymást.

A lehető legőszintébben mondom: nagyon örülök, hogy vannak még ilyen lányok, mint Te! :) Ha nem élnék kiváló párkapcsolatban immár két éve egy Hozzád hasonlóan remek lánnyal, minden erőfeszítést megtennék, hogy felkutassalak! :)

Ne kapkodj, van időd! ;)

F/24

2011. jún. 12. 19:56
 33/39 anonim válasza:
100%
Utolsó válaszadó: ez még nekem is tetszett, mi meg annak örülünk, hogy vannak még ilyen pasik a világon! :)
2011. jún. 12. 22:39
 34/39 anonim válasza:
100%
Tudom, nem a célközönségbe tartozok, de azért írok, hogy megosszam veled: ugyanebben a cipőben járok, csak 23 évesen. Sokfélét hallottam, láttam, olvastam, milyen véleményt alkotnak a férfiak egy ilyen nőről. Nem ismerlek, de magamból kiindulva, nem hiszem, hogy bármilyen problémád lenne. Nálam is megvan minden, letettem már egy pár dolgot az asztalra, de a szerelem és párkapcsolat még távol áll tőlem. Egyszerűen nem alakultak úgy a dolgok. Nem erősségem az ismerkedés, a "menjünk el bulizni, hátha lesz ott valaki" ötlettől pedig hányingerem van. Jelenleg egyedül élek, remek munkahelyem van. Mostmár belemennék egy kapcsolatba, HA lenne olyan személy,de ezt tudod, nem lehet erőltetni... Egy a lényeg: ha úgy érzed, várj nyugodtan és ne foglalkozz a primitív válaszadókkal.. 23L
2011. jún. 12. 22:49
 35/39 A kérdező kommentje:
Koszonom mindenkinek, kivaltkepp az utolso ket hozzaszolonak. Nagyon jol esett olvasni, koszonom!
2011. jún. 13. 20:19
 36/39 anonim ***** válasza:
100%

Imádnám *.* Sokkal jobban szeretem az olyan csajokat akik kicsit visszafogottabbak, és nem bummbele típusok (kapcsolataikat és szexuális életüket tekintve). Az, hogy nem volt a kapcsolatod nem jelent semmit, sok oka lehet ami ránk a legkisebb mértékben sem tartozik. Lehet, hogy egyszerűen csak még nem találtad meg az igazit. Kedvesnek, okosnak és értelmesnek tűnsz a hozzászólásaid alapján (+vegyésznek tanulsz) úgyhogy nem hinném, hogy veled lenne a baj .

Az meg, hogy még megvan a szüzességed nem fura. A mai világban már semmi sem fura ahol olyanokról beszélnek, hogy egy 14 éves gyerek "már nem kezdő a szexben". Hát az ilyenek a no comment kategória, te egy teljesen normális leányzó vagy, csak nem mész bele minden kilátástalan dologba, mert óvatos vagy (szerintem, ha rosszul gondolom akkor bocsesz).

Az meg, hogy önállósodni akarsz nagyon is jó dolog. Rengeteg olyan nő van aki egy válás után nem bír a saját lábára állni, mert megbízott a férjében, miközben az átvágta, így se szakma se diploma se semmi, mehet amerre lát. Tudom kicsit elkalandoztam, de sose tudom magam mereven a témához kötni :S:)

2011. jún. 18. 04:49
 37/39 A kérdező kommentje:
Koszonom neked is! Mindig ereztem, hogy en tokeletes vagyok... Csak viccelek! :) Tenyleg koszonom, en nem ereztem ezt problemanak, csak erdekelt, hogy mit gondol a masik nem. Az ertelmesebbik resze nem iteli el, nekem ennyi boven eleg. :)
2011. jún. 18. 12:41
 38/39 anonim válasza:
100%
Szerintem ennek a kérdésnek nem sok értelme van. Egy normális gondolkodású férfi megérti a helyzetet, és elfogadja, ha szeret. A többi meg nézzen már magára egy kicsit. Hol olvasták azt, hogy 18 évesen illik elveszíteni a szüzességet? Meg ha valami nem jól jön össze akkor két gyerekkel érkezni az egyetemre, vagy 11 abortuszt a háta mögött tudva. Ugyan milyen világban élünk teljesen fölháborítanak az ilyen hozzászólásokkal. Amúgy én is a te cipődben járok, csak nem vegyésznek tanulok... :)
2011. nov. 22. 00:22
 39/39 Baby Firefly ***** válasza:
0%
az ilyen általában ronda... 16/L
2012. máj. 16. 13:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!