Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ferfiak, nektek mennyire...

Ferfiak, nektek mennyire "fura", ha egy huszoneves lany meg szuz es kapcsolata sem volt?

Figyelt kérdés

Nem az erdekel, hogy ez most jo vagy nem jo, hanem, hogy mit gondoltok. Pl. azt, hogy "jesszus, valami komoly defektje lehet" vagy azt, hogy "orulten szentimentalis lehet, hogy az igazira var". Mit?

20/L

2011. jún. 9. 14:25
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
100%

Ne érdekeljen senki véleménye.

Aki szeret, ezen nem fog fennakadni. :D

NEKI majd ráérsz elmesélni a miérteket, és ahogy leírod, nincs veled semmi gond.

2011. jún. 9. 14:41
 12/39 anonim ***** válasza:
5%

bizony, a szórakozástól és egyéb vágyaktól kell félnie az első normális barátodnak. Rájössz majd, hogy még mással is meg akarsz ismerkedni, kiváncsi leszel... Ezért nem jó, ha nem éled ki magad bizonyos téren fiatalon.

Most hiába győzködsz majd, hogy de ez nem így lesz. De, így lesz, max még saját magadnak sem mered majd bevallani.

F25

2011. jún. 9. 14:41
 13/39 A kérdező kommentje:

1. Nem gorcsolok ra.

2. Nem kell ezt kielezni szuzesseg temara, kapcsolatom se volt, ez a resze jobban erdekel. (tudom, mas kategoriaba kellett volna, mar mindegy)

3. Nem felek a szextol, a kapcsolattol sem, de eddig mindig en utasitottam vissza mindenkit. Nem voltam szerelmes soha, es nekem anelkul nem kell, mert jol erzem magam egyedul is. Egy kapcsolat ugy gondolom eppen a szerelemtol lesz kulonleges es erdekes. Anelkul egyszeruen nem latom ertelmet.

5. Inkabb ne szemelyeskedjunk, altalanossagban kerdeztem.

2011. jún. 9. 14:43
 14/39 anonim ***** válasza:
9%
3. vagyok: ahogy érzed, bár akkor várj kitudja meddig:)
2011. jún. 9. 14:45
 15/39 A kérdező kommentje:
Ettol a "kielni" kifejezestol borsodzik a hatam, nekem tulzottan liberalis hatast kelt es hazug. Ismerek 30 eves hazasokat, gyerekekkel, ugy, hogy csak egymasei voltak, vagy (egy masik par) csak a ferjnek volt elotte egy baratnoje. Nem hiszem, hogy boldogtalanok, vagy eppen "kivancsiak" lennenek.
2011. jún. 9. 14:46
 16/39 anonim ***** válasza:
100%
En is ugy latom, ahogy Te. Itt a hozzazsolasok tobbsegeben (70%-ban) nagyon mas szemlelet uralkodik...
2011. jún. 9. 14:50
 17/39 anonim ***** válasza:
8%
Nem fura, csak túl válogatós vagy. Ne csak a legjóképűbb pasik érdekeljenek!
2011. jún. 9. 14:58
 18/39 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 51%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: ma 14:36

...stb 51%-os, látom elég sok kérdezőnél bepróbálkozol, és ez nagyon de nagyon szánalmas :D

2011. jún. 9. 15:00
 19/39 anonim ***** válasza:
25%
Tudnátok hány csajnál bejött?:D
2011. jún. 9. 15:05
 20/39 A kérdező kommentje:

15:00-Egyetertek!

Nem a szep arcra bukok. Igazsag szerint egyaltalan nem erdekel, hogy nez ki. Legyen esze es jo humora. Ennyi kell nekem. Persze legyen igenyes, tehat ne legyen piszkos vagy budos, de ezek alapveto elvarasok. (oke, nem dohanyozhat, de tobb tenyleg nincs)

2011. jún. 9. 15:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!