Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ferfiak, nektek mennyire...

Ferfiak, nektek mennyire "fura", ha egy huszoneves lany meg szuz es kapcsolata sem volt?

Figyelt kérdés

Nem az erdekel, hogy ez most jo vagy nem jo, hanem, hogy mit gondoltok. Pl. azt, hogy "jesszus, valami komoly defektje lehet" vagy azt, hogy "orulten szentimentalis lehet, hogy az igazira var". Mit?

20/L

2011. jún. 9. 14:25
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
5%
Ha van kedved ismerkedni dobj egy levelet!:)
2011. jún. 9. 15:09
 22/39 A kérdező kommentje:
Ezzel nem elnek. Amellett, hogy hozzaszolasaid primitivek, mindenkinek felajanlkozol latatlanban, tehat te az igenyesseg fogalmat sem merited ki. Tovabbi jo probalkozast!
2011. jún. 9. 15:13
 23/39 anonim ***** válasza:
5%
:D
2011. jún. 9. 15:15
 24/39 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy van-e baj veled, csak te tudhatod, inkább mondjuk szerintem azokkal a válaszolókkal van baj, akik szerint nem normális, ha egy lány szűz 20 felett. Én 24 évesen veszítettem el, semmiféle agyi defektem nincsen, okosabb, műveltebb vagyok az átlagnál ez minden, és emiatt elég nehéz olyat találni, aki szellemileg megüti a szintet. Másik meg, kérdező te tudod milyen beállítódású vagy én világ életembe úgy voltam vele, az elsővel le is tudnám élni az életem soha nem voltam kíváncsi típus sem, ez a szex után sem változott meg. Nem mindenki idióta média-b*zi divatmajom, hogy behiggye a kiélés maszlagot, és megint itt jön képbe a műveltség, intelligencia kérdése...
2011. jún. 9. 16:02
 25/39 anonim ***** válasza:
Én megfelelnék a követelményeknek, amiket leírtál, de még mindig úgy gondolom, h túl csúnya lennék neked.
2011. jún. 9. 16:20
 26/39 anonim ***** válasza:
Hasonlítunk sok mindenben. Csak én fiú vagyok. :)
2011. jún. 9. 18:43
 27/39 anonim ***** válasza:
14%

Valószínű (50%) valami probléma van. Meg kell kérdezni tőle.

Amit leírtál, az elfogadható - ebből még akármi is lehet. Viszont oda kell figyelni, mert ilyen lélek esetén más probléma is adódhat. Vagy maga a lélek eleve deformált ilyenkor egy kicsit - vagy a szex hiánya miatt deformálódik. Ilyen korban ezen még valószínűleg lehet segíteni.

20 évesen még semmiről nem vagy lekésve - de lassan már ideje lenne lépni. Aktívan.

2011. jún. 10. 02:31
 28/39 anonim válasza:
31%

En nem tudom ti hogy vagytok vele! De az en velemenyem szerint. Egy lanynal korai 14 evesen elvesziteni, de 18korul mar illik. Minel kesobb vesziti el, annal nagyobb az eselye hogy az fajni fog. Szuzhartya Elvastagodhat, nehezen szakad at,stb stb! Gondolkodj el ezen a tenyen is kozben kedves Kerdezo! Udv: Levy

22/F

2011. jún. 10. 16:35
 29/39 anonim ***** válasza:
6%
Nem az a fura ha egy 20 éves lány szűz, hanem amiket a kommentjeidben írsz => NAGYON GÁZ EGY CSAJ LEHETSZ!
2011. jún. 10. 17:28
 30/39 A kérdező kommentje:

Utolso: Te vagy a sajat bevallasa szerint ronda hozzaszolo? Rossz hirem van, nem csak ronda, buta es szuklatokoru is vagy. :)

Utolso elotti: Ezt a badarsagot honnan vetted, csak nem az orvosira jarsz? Egyebkent szuzhartyam mar nincsen, nem hiszem, hogy nagyon vastagodna. (meg gyerekkorban szakadt at sport kozben, bar aszexualis sem vagyok, ha erted...)

2011. jún. 10. 21:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!