őszintén, miért gáz még 17 évesen szűznek lenni? (lány)
Annyi ilyen kérdés volt már kicsilány, használd a keresőt. Elég ha beírod a gáz szót...
Szerintem nem gáz, de lehet, hogy csak azért mondom mert én is az vagyok.
Normális elvárásod van, komolyan gondolod a dolgot. Ezzel nincs semmi baj. De ha normális kapcsolatot akarsz, tenni is kell érte, mert nem repül a szádba a szőke herceg fehér galambon...
Ha 30 évesen az lennél, még azt mondanám, hogy igen furcsa, de akkor sem azt hogy gáz.
17 évesen meg pláne...
Nem mindenki jön össze másokkal 14 évesen, van akinek több idő kell...
21F
Nem az volt a kérdés, hogy gáz-e, hanem hogy miért az (nyilván azokhoz szólva, akik szerint az).
De ezt ők sem tudják, túl hülyék indokolni. Nem kell velük foglalkozni.
Csajszi, mindíg az a probléma, amiben éppen vagy. Ha egy lány szeret élni, szeret alkalmi kapcsolatokba menni, mert neki ez a vágya, kívánja a testiséget, de ki nem állhatja a kötöttséget, akkor az már ribanc ku*va.
Ha valaki huszonévesen szűz, akkor meg jön az, hogy mekkora nyomorék, hogy még semmilyen kapcsolata nem volt.
Legjobb a közép út, de azt még az "elitek" is csak ritkán találják meg.
21F
Kérdező--
Ez felfogás kérdése egy srácnál.Nem szoktam panaszkodni h a lányok ku...k mert a többsége az is,de ha már mondanám akkor nagyon gáz lenne mert komoly kapcsolaton gondolkozom ,és számomra nem nevetséges ha egy lány tartja magát és nem adja oda magát az első jelentkezőnek,és nagyon becsűlöm az ilyen lányokat.bár szerencsém lenne egyszer egy ilyen lányhoz aki ugy gondolkozik mint én
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!