őszintén, miért gáz még 17 évesen szűznek lenni? (lány)
Figyelt kérdés
és nem, nem vagyok csúnya(az emberek szerint és nem én mondom ezt magamról) csak úgy gondolom hogy ha már lefekszek valakivel akkor érezzek is iránta valamit és komoly legyen vele a kapcsolatom2011. nov. 30. 21:15
11/18 anonim válasza:
Máshol meg pont az a ciki, hogyha házasság előtt nem vagy szűz. Egyszerűen embere válogatja, hogy kinél gáz és kinél az ellenkezője. Én magam rühellem a szüzesség szót (főleg ezt az elveszítéses dolgot, mintha olyan fontos dolog lenne).
20/F
12/18 anonim válasza:
Szerintem az a legnagyobb baj hogy a jó SEX et tartsák a kapcsolatok alapját nem pedig az egymás hibáinak elfogadását és a szerelmet.Amelyik kapcsolatnak alapja a megértés elfogadás és szerelem majd a szeretet akkor az jó kapcsolat és utánna jó házasság is lesz ami nem fut zátonyra !
13/18 anonim válasza:
csak azok mondják,hogy gáz ( a tinik 85%a már nem az) akik 13-16 évesen kefélnek jobbra balra,hazugságokra alapozva,mert ők nagyon szerelmesek stbstb,ne foglalkozz velük mindössze 1-2%uk nem bánja meg,és nem fog kiégett ribi lenni 20éves korára,örülj neki,hogy még az vagy
14/18 anonim válasza:
párom 19 volt mikor lefeküdt velem, és életében először... csak azért mert olyannal szeretett volna aki iránt érez is valamit, nekem is többet ér hogy nem ribanccal járok...
15/18 anonim válasza:
csatlakozom az utolso hozzászolohoz,mert igaza van.én is az ilyen lányokat tisztelem és becsűlöm és mindent megadnék értűk ha kifognék egy olyan lányt mint te vagy....
17/18 anonim válasza:
én is mázlistának érzem magam :) egyébként 24F
18/18 anonim válasza:
az én menyasszonyomnak én voltam az első,19 volt ekkor,én 18,nekem is volt előtte barátnőm,neki voltak barátai,de azt mondta,úgy érezte egyszer sem szerelmes igazán,és hogy várt arra aki megérdemli,akinek oda akarja adni :D nagyon jó,hogy én voltam neki az első,és nem bénázott elsőre sem sőt nem is fájt neki :D 21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!