Ciki 34 évesen szüznek lenni?
Figyelt kérdés
Kezdem nagyon kinosnak érezni,nem vagyok csúnya,sem bunkó,sem nyomulós,nem tudom hogy a mai lányoknak miért nem jönnek be a rendes srácok..34\F2012. jún. 15. 07:54
11/30 A kérdező kommentje:
ha prostihoz megyek a lányok lenéznek még jobban..(biztos féltékenyek)
2012. jún. 15. 09:04
12/30 anonim válasza:
Te szerencsétlen fasz, leélted a fél életed úgy, h nem keféltél?
Mire vársz?
Azt hiszed olyan kur.va nagy flash lesz, h eddig vártál?
Rá fogsz jönni, h az életedet jól elkurtad.
14/30 anonim válasza:
Hat azert jo sok mindentkihagytal az eletedbol akkor nezd keson ero tipus vagy kicsit szedd ossze a tokod es legyen merszed odamanni a nökhöz nem varhatod el h majd ok mennek odahozzad... en 14 eves voltam mikor az elso megtrotent szal azota megy mind a huzat :D a kozep sulis evek voltak a legjobbak utanna meg a tobbi ! en is rendes vagyok stb stb (csak nyomulok is) szoval hajra mert igy magad fogsz meg oregedni ami meg nem lesz jo tobb onbizalmat es go valami partyira 25 felettieknek sok sikert udve 23 F
15/30 A kérdező kommentje:
A válaszíró 43%-ban hasznos válaszokat ad.
# 12/14 Időpont ma 09:11
Ezzel a hangnemmel csak magadat minösited..
2012. jún. 15. 09:26
16/30 anonim válasza:
Ki előtt minősítem magam?
Előtted?
Szerinted érdekel?:)
17/30 A kérdező kommentje:
leszarlak
2012. jún. 15. 09:48
18/30 anonim válasza:
"ha prostihoz megyek a lányok lenéznek még jobban..(biztos féltékenyek)"
Féltékenyek?Ezt most nem értem.
19/30 anonim válasza:
Az élet egyik legnagyobb élvezete...
Mégis mi a p*cs élvezetes benne?
24/F
20/30 A kérdező kommentje:
ma 10:08
(biztos féltékenyek)
hogy nem őket dugom meg
2012. jún. 15. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!