Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Ma már ciki 13 évesen szűznek...

Ma már ciki 13 évesen szűznek lenni? :D

Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 15:58
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
72%
Miért lenne ciki? 43 évesen már ciki!
2012. jún. 1. 15:59
 2/37 anonim ***** válasza:
87%
Igen,menj el bulizni egyet es veszitsd el,akkor te is egy kozonseges krva leszel ;)
2012. jún. 1. 16:01
 3/37 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok
2012. jún. 1. 16:04
 4/37 anonim ***** válasza:
41%
Az!!!
2012. jún. 1. 16:05
 5/37 anonim ***** válasza:
80%
Nem, kevés az a 13éves normális kisfiú kislány, aki még szűz, több kéne!
2012. jún. 1. 16:11
 6/37 anonim válasza:
60%
Ugye ez most nem komoly kérdés? Épp az a normális,ha 13 évesen szűz valaki.Sőt,17-18 előtt nem is lenne szabad senkinek se elveszítenie,mert nem fogja fel agyilag,hogy ezzel mennyit árt magának.<-Ezt most nem részletezném ki.
2012. jún. 1. 16:12
 7/37 anonim ***** válasza:
80%

Nem az.

Sőt! Itt a GYIK-en 23 évesen sem az. Az, hogy mi van kint a valódi életben, az meg már más kérdés.

2012. jún. 1. 16:12
 8/37 anonim ***** válasza:
75%
Nem értem a felháborodásotokat. De főleg azt nem értem, hogy nem értitek a sorokban a cinizmust. Hol írta a kérdező, hogy Ő 13 éves, és végképp hol írta, hogy róla van szó? Háborgó ostoba tömeg.
2012. jún. 1. 16:19
 9/37 anonim ***** válasza:
28%

Biztos van aki szerint igen, de valójában sehány évesen sem az, de valójában tök mindegy hogy ki mit gondol, mert senkinek nincs az arcára írva hogy az, lehet akiről azt gondolnád hogy még szűz (akármi miatt, lényegtelen) közben meg már lehet hogy számtalan nővel/férfivel volt dolga, akiről meg azt feltételeznéd hogy, már számtalan férfival/nővel volt kapcsolata, az meg szűz.... meg amúgy akik cikinek tartják, gondolkozzanak el inkább azon, hogy inkább nem-e az a ciki, ha megyünk a "nép" után hogy ők azt mondják hogy az, mert már elvesztették 14 évesen.... vagy amikor egyes helyeken levágják a kislányok szeméremajkait, ott az a ciki aki nem vágatja le a kislányának, mert a buta többség/hiedelmek ráveszik az amúgy komplekt embereket hogy annak kell a természetesnek lennie.... szóval aki nem tud saját maga lenni, hanem hagyja hogy kötélen ráncigálják, az a ciki!!!

Engem nem érdekel az ha valaki fűvel fával össze fekszik, tehát én nem azt mondom hogy fúj milyen erkölcstelen, mert mindenkinek meg vannak a maga döntései, de ha ez így kialakult hogy ciki szűznek lenni, ennyi erővel pont az ellenkezője is kialakulhatott volna, akkor meg a sok magát nagyra tartó ember, csak amiatt meg az ellenkezőjét mondaná.... mint amikor 100-200 éve ha kilátszott egy nő bokája, már az is erkölcstelen k*rvának számított, csak azért mert hogy mit mond a "média" meg a "nagyobb" emberek befolyásolása, tehát ennyit....

2012. jún. 1. 16:40
 10/37 anonim válasza:
0%

szerintem az.. mert azt jelenti hogy senkinek sem kellessz.. :S

14/L

2012. jún. 1. 16:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!