Ma már ciki 13 évesen szűznek lenni? :D
21/37 anonim válasza:
10. --> te nem vagy normális!!! -.-" Én is 13 vagyok és nem tudom, hogyan juthattál el idáig! Egy átlagos nő szerintem 17-20 éves korában veszíti el a szüzességét! 13 évesen jó hogy szűz még!
2012. jún. 2. 19:49
22/37 A kérdező kommentje:
Tessék!! Látjátok!! Bizonyíték!!! Igaz nincs kint a piros szabály de ez a szex kategória és itt egy 13 éves. Nagyon gyorsan menj innen kicsikém. Ez az oldal nem neked való!!!!!!!
23/37 anonim válasza:
Ömm. Kedves kérdező te meg 16 vagy állításod szerint... ÖNGÓL.
2012. jún. 3. 12:46
24/37 P.Vivi válasza:
Hát hogy nem kellesz senkinek ez hülyeség .. még 13évesen nem tudja az ember még felfogni mit is akar. erre annyi a válasz ha szűz még akkor az a ciki ha nem akkor meg az. nah szóval erről ennyit.
2012. jún. 4. 14:44
25/37 anonim válasza:
Kérdező az utolsó hozzászólásodon röhögtem.Igaz valószinű hogy a #21-es válaszoló lány de akkor is.Én 14 éves fiú vagyok és 7.-es osztály kiránduláson 4 lány vesztette el a szüzességét és nem tudom hány fiú(de én még szűz vagyok).Szerintem nem baj, hogy egy 13 éves lány ezt az oldalt nézi mert legalább észhez tér és nem csinál hülyeséget.Ezen az oldalon én is sok mindent tudtam meg a szexről míg ezt az oldalt néztem.
2012. jún. 4. 14:46
26/37 A kérdező kommentje:
#23 de én már szexuális életet élek. ez meg még egy gyerek
9. válaszoló vagyok!
Akinek valami problémája volt a válaszommal, az b*ssza a fejét a falba de ezerrel!
2012. jún. 4. 17:11
28/37 Nikike123 válasza:
2012. jún. 4. 17:16
9. válaszolo mocskolodása:
Az üzenet szövege: Ha rám gondoltál a 9. válaszra akkor, egy szánalmas kis semmit nem érő ki baszott patkány vagy!!!
2012. jún. 4. 17:21
"szerintem az.. mert azt jelenti hogy senkinek sem kellessz.. :S
14/L"
Tudod,te talán a 14éves agyaddal fel nem fogod h mit mondasz.Igen,igazad van már el kéne veszteni mindenkinek 11éves korában mi?Tudod,kinek kell,hogy kelljél 13évesen?Anyádnak,meg apádnak.Az nagy baj ha nekik nem kellesz,de 13 évesen inkább koncentrálj a tanulásra,és a barátaidra,azok örökök,viszont az akivel elveszted a szüzességed 13évesen az két hónapig se tart.Tudjátok az a ciki,ha valaki 40évesen szűz.Az meg még sokkalta cikibb ha 13 évesen nem vagy az.Ez jelenti azt,hogy ri*anc vagy.Amúgy,annak aki megdug ennyi idősen,ne hogy azt hidd,hogy annak kellesz.Épp ellenkezőleg:)
2012. jún. 4. 17:27
Kapcsolódó kérdések: