Tényleg NEM CIKI a mai világban 20 felett szűznek lenni?
De hogy ciki, tiszta gáz!
(Csoki)
Az emberek kinézik maguk közül, aki még 20 felett is szűz.
(26 szűz F)
Szerintem aki képes kiakadni azon,hogy valaki szűz vagy sem,az egy idióta.
A másik pedig az,hogy azt is figyelembe kell venni,hogy a Kádár korszakban egész más volt a világ és az emberek könnyebben megtudták teremteni azt az anyagi hátteret ami egy család fent tartásához kell.Manapság mit lehet látni?
Az emberek 24-26 éves korukig tepernek a főiskolán,hogy legyen egy diplomájuk,amivel ha szerencséjük van lesz egy jó állásuk.
Én is alapítottam volna már családot,ha tehettem volna,de egyelőre most kezdtem el dolgozni és még csak most kezdtem el építeni a jövőmet.Szóval mások voltak a viszonyok és nem volt ennyi kritérium aminek meg kellett felelni a munkaerőpiacon.
21/F
az marad szűz aki akar. aki akar barátnőt, lesz is neki.
akkor ciki szűznek lenne, ha te annak érzed. Csak a jó Isten tudja megmondani hogy te szűz vagy, mert amúgy nincs a homlokodra írva.
"aki akar barátnőt, lesz is neki. "
Csak ha jól is néz ki mellé. Ha nem néz ki jól, nem lesz barátnője......
Még válaszra sem méltatja a férfiskat a loty*k 99 % akkor minek törjük magukat ilyen idióta cionista divatos feminista "istennőcskéknek" akiknek a legjobb kell, magasak ám az igények, és ha nem közelíted meg akkor szó nélkül a levesbe tesznek de őszinte legyek hányingert kaptam az ilyen beképzelt pics*któl......
Agy-mosott 1000% ban materialista kicsiny hazánkban már el lehet elmondani hogy Divatos ha valaki k*rva, szűz-k*rva, vagy léha válogatós igazából végletekig érdek maximalista érzéketlen "szingli"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!