16évesen szűznek lenni gáz?
igen oltári gáz jézusom mik vagytok ti ????
én 17 vagyok és szűz és ha gáz ha nem örülök neki hogy nem fekszem össze akárkivel
A 3. válaszolóval értek egyet. Kire tartozik ez rajtad és a leendő partnereden kívül? Szerintem senkire. Jó, esetleg, ha Te is így látod magadon, h ebbe a kategóriába tartozol, kicsit változtass a stílusodon és egy árnyalatnyit legyél visszafogottabb. Amúgy meg nem gáz, sőt...
17/F
Inkább külsőre legyél ribanc, mint belülről. Egyáltalán nem gáz, mindenki akkor veszíti el a szüzességét, amikor neki jól esik. Semmi sem gáz. Ezt mindenki maga dönti el.
És másnak semmi köze hozzá. Ugyanebbe a kategóriába tartozik, hogy valakinek mekkora melle van, hogy gyantázza/borotválja-e magát és mennyire, hogy milyen alsóneműt hord és hogy hol/kivel/mikor/hogyan szexel. Semmikinek nem tartozik magyarázattal ezt illetően senki (a partnerét leszámítva) és semmiféle trend vagy divat vagy ég tudja mi követésére sem lehet kényszeríteni senkit. Mármint, azt már csak nem a társadalom és a vállalatok fogják eldönteni, hogy mi van a vaginámban. Vagy rajta vagy körülötte. Szóval aki bármiféle olyan kijelentést tesz, hogy ilyesmi gáz, az elmehet kambodzsai munkatáborba és ott majd elmesélik neki, hogy mi az, ha valami gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!