Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » 16évesen szűznek lenni gáz?

16évesen szűznek lenni gáz?

Figyelt kérdés
Ma az egyik osztálytáram(fiú) beszólt, hogy milyen gáz, hogy még szűz vagyok 16évesen.... én csak néztem. Szerintem egyáltalán nem gáz! Pedig ha külsőre nézzük akkor a ribanc kategóriába tartozok de a szüzesség kérdésében komoly vagyok. Olyannal akarom elveszíteni aki szeret és akinek számítok! Nem az a lényeg, hogy mikor! Jó persze nem 30évesen majd, de azért még nem most csak úgy egy ismeretlennel! Nektek mi a véleményetek?
2012. szept. 26. 19:08
 1/10 anonim ***** válasza:
En 20 evesen vagyok szuz. Gaz? Szerintem nem.
2012. szept. 26. 19:09
 2/10 anonim válasza:

igen oltári gáz jézusom mik vagytok ti ????

én 17 vagyok és szűz és ha gáz ha nem örülök neki hogy nem fekszem össze akárkivel

2012. szept. 26. 19:10
 3/10 anonim ***** válasza:
Én csak azt nem értem, miért van ehhez köze bárkinek.
2012. szept. 26. 19:13
 4/10 TOMAtm ***** válasza:
nem gáz,ez nem verseny.teljesen jól gondolkodsz,csak így tovább!
2012. szept. 26. 19:15
 5/10 anonim ***** válasza:
Nemgáz.Miért lenne az?
2012. szept. 26. 19:17
 6/10 anonim ***** válasza:
Ha 16 évesen már nem vagy szűz,na az már inkább gáz.
2012. szept. 26. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:

A 3. válaszolóval értek egyet. Kire tartozik ez rajtad és a leendő partnereden kívül? Szerintem senkire. Jó, esetleg, ha Te is így látod magadon, h ebbe a kategóriába tartozol, kicsit változtass a stílusodon és egy árnyalatnyit legyél visszafogottabb. Amúgy meg nem gáz, sőt...

17/F

2012. szept. 26. 19:18
 8/10 A kérdező kommentje:
A stílusomon nem fogok változtatni. Jól érzem magam így szóval ez van.!:d Viszont nem is fogok összefeküdni akárkivel. Köszönöm a kommenteket.:))
2012. szept. 26. 19:44
 9/10 anonim ***** válasza:

Inkább külsőre legyél ribanc, mint belülről. Egyáltalán nem gáz, mindenki akkor veszíti el a szüzességét, amikor neki jól esik. Semmi sem gáz. Ezt mindenki maga dönti el.

És másnak semmi köze hozzá. Ugyanebbe a kategóriába tartozik, hogy valakinek mekkora melle van, hogy gyantázza/borotválja-e magát és mennyire, hogy milyen alsóneműt hord és hogy hol/kivel/mikor/hogyan szexel. Semmikinek nem tartozik magyarázattal ezt illetően senki (a partnerét leszámítva) és semmiféle trend vagy divat vagy ég tudja mi követésére sem lehet kényszeríteni senkit. Mármint, azt már csak nem a társadalom és a vállalatok fogják eldönteni, hogy mi van a vaginámban. Vagy rajta vagy körülötte. Szóval aki bármiféle olyan kijelentést tesz, hogy ilyesmi gáz, az elmehet kambodzsai munkatáborba és ott majd elmesélik neki, hogy mi az, ha valami gáz...

2012. szept. 26. 20:29
 10/10 anonim válasza:
inkább szerelemben 25 évesen mint szerelem nélkül 16
2012. szept. 28. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!