Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Majdnem 18 évesen még szűznek...

CoortezFan kérdése:

Majdnem 18 évesen még szűznek lenni jó dolog, nem?

Figyelt kérdés

Tudom, hülye kérdés, meg szerintem, jól tettem, hogy nem adtam még oda magam senkinek, mert eddig még sosem voltam szerelmes. Pedig lenne rá jelentkező.

Nem vagyok sem csúnya, sem kövér, inkább olyan normál.

2012. nov. 27. 13:32
 1/10 anonim válasza:
Jól tetted, de ha megszeretnél szabadulni tőle akkor.. :D
2012. nov. 27. 13:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha te így érzed helyesnek, akkor ne foglalkozz azzal, hogy a kis tinik mit firkálnak ide. Egyébként pedig én egyetértek a hozzáállásoddal. Tapasztalatból mondom, hogy ha találsz magad mellé valakit, akkor érezni fogod, hogy itt az ideje, vagy nem ő az, akit keresel.
2012. nov. 27. 13:47
 3/10 anonim ***** válasza:
én is ilyen helyzetben vagyok, de azért nem vagyok rá büszke :// szerintem nem jó, mert aki nem veszíti el 16 éves korára, azt hiszik róla hogy van valami baja...
2012. nov. 27. 13:50
 4/10 anonim válasza:
7%
Lehet tinik firkálnak ide, de az is lehet hogy ezek a tinik 100x több dolgot éltek meg az életbe, mint a "felnöttek" akik osztják a nagy bölcseleteiket a számítógép mögül 40 évesen kiégve... ;)
2012. nov. 27. 14:07
 5/10 anonim ***** válasza:
Tiszteletre méltó! Ezt nagyon komolyan mondom!
2012. nov. 27. 15:06
 6/10 anonim válasza:
nagyon jó dolog,de egy idő után már unalmas rossz érzés. 18/F
2012. nov. 27. 18:40
 7/10 anonim ***** válasza:

3/6 "szerintem nem jó, mert aki nem veszíti el 16 éves korára, azt hiszik róla hogy van valami baja..."

Ez mekkora balfszság :DDD Én is 18 vagyok és szűz,és nem tudom megérteni mért lenne probléma h még az vagyok.Mért kéne odaadnom magam az első jött mentek.Inkább várok az igazira. ;)

2012. nov. 27. 20:50
 8/10 anonim ***** válasza:
20:50 engem nem zavar, én is úgy vagyok vele, hogy azzal fogok lefeküdni, akit szeretek, eddig sajnos nem találtam ilyet. de elég sokan úgy vannak vele, ha valaki szép és még szűz, akkor zakkant, vagy egyéb pszichés baja van.
2012. nov. 27. 21:23
 9/10 anonim ***** válasza:
Ez a te döntésed. Ha nem bánod, mert senki nem érdemelte ki, akkor jól tetted. Csak arra vigyázz hogy lehetőleg ismerd meg a szerelmet még a fősuli/egyetem előtt. És most főleg az érzelmi dolgokra gondolok, nem a testire.
2012. nov. 27. 21:44
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a gyors válaszokat :) Hasznosak voltak, de tényleg :)
2012. nov. 27. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!