Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lúzerség 25 évesen szűznek...

Lúzerség 25 évesen szűznek lenni? 25/F

Figyelt kérdés
Nem kérek az álszent válaszokból.
2013. jan. 20. 21:27
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:

Hát a lányoknak nem csak BMW-s fiúk imponálnak, van akik az okosakat szeretik. Na arrafelé keresgélj. És ígérd meg, hogy elmész egy prostihoz, utána könnyebb lesz. 38/N

30-as..

2013. jan. 21. 00:07
 42/62 anonim ***** válasza:
0%
Igazából sokat kutattam a témában, és az általad említett két csoport valójában ugyanaz a csoport. Ugyanis a megszerzett anyagi javakat az okossághoz és annak okozataihoz (jó munka, nagy zseton) asszociálják. De ha az okosság magasztos erkölcsi értékekkel párosul, akkor nincsenek meg ezek az okozatok (ugye ha én gazdagodok, akkor mások szegényednek, tehát csak annyit veszek ki a közösből, amennyire szükségem van etc.), és itt dől el, hogy a lányka mennyire van magas erkölcsi/spirituális szinten, hogy ezt átlássa.
2013. jan. 21. 00:19
 43/62 anonim ***** válasza:

ha ezt komolyan mondod, akkor sem feküdnék le veled ha fizetnének érte. Anyám... Egy iszonyatosan jó dolgot....és szép dolgot így lealacsonyítani, ami te teszel a megnyilvánulásaidda egyszerűen borzasztó.

Anyukádat és apukádat kérdezd már meg, hogy nagyon szenvedtek-e amikor téged nemzettek. Nem, az is egy szép dolog volt..csak így sikerültél.

2013. jan. 21. 00:24
 44/62 anonim ***** válasza:
0%
42. Igen. Mondasz valamit. A 30-as meg nő létére nagyon erőlteti a témát. Mindegy, sok fura ember van.
2013. jan. 21. 00:27
 45/62 anonim ***** válasza:
En is szuz vagyok es 25 eves. En a magassagom miatt vagyok szuz. 166 cm
2013. jan. 21. 00:27
 46/62 anonim ***** válasza:
Én értem mit mond. Elég intelligens a fiú, sőt. Kár érte.
2013. jan. 21. 00:28
 47/62 anonim ***** válasza:
45. Ez már fájt. Hagyjuk. 166 cm. Hány 166 centis csajozóst mutassak be neked? Bár a helyes arc ott is játszik.
2013. jan. 21. 00:29
 48/62 anonim ***** válasza:
24%

Látom, a személyeskedés meg az anyázás jól megy neked. Nekem sajnos ez nem tartozik ez bele a vitakultúrámba és a személyiségembe. Igazából neked szégyen, hogy 38 évesen csak ennyi intelligenciára futja, ez nagyobb szégyen, minthogy én szűz vagyok. Na, mindegy, én nem süllyedek le a szintedre.

Jó éjszakát :)

2013. jan. 21. 00:33
 49/62 anonim ***** válasza:
Amennyiben ezt anyázásnak fogtad fel, az nem engem minősít. Arról beszéltem, hogy a szex szép dolog....Amig pátoszosan közelíted meg a témát, addig csak görcsölsz, ahelyett, hogy meglásd a szépségét.
2013. jan. 21. 00:50
 50/62 anonim ***** válasza:

A szex szép dolog, kedves utolsó- én benned csak azt nem értem, miért hiszed, hogy feltétlenül mindenkinek át kell esnie a szüzesség elvesztésén, ráadásul ha más nincs, prostival, mielőbb. Szó se róla, abszolút nem magam miatt kérdezem. De nekem lényegében egyik itt válaszoló álláspontjával sincs bajom, a mérce mindig az, nekik maguknak megfelel-e.

Objektíven megközelítve a kérdést, lehet hasznos a "prostizás", (ahogyan káros is) és a szüzesség e módon való elvesztése. De aki - tételezzük fel - spirituálisan megütött egy szintet, az nem fogja a szüzességét hátrányként megélni.

Akkor ajánlatos prostihoz irányítani a fiatal fiút, ha ez a legjobb lehetőség, ami rendelkezésre áll, mert a helyzetből egyébként csak rosszabbat lehetne kihozni. Például elszigetelődne, meggyűlölné a nőket (őket hibáztatná), indokokat gyártana, sajnálná magát, ideológiákat gyártana, saját neme felé fordulna (a kudarcok miatt), stb.

Itt az oldalon számtalan példával találkoztam én is, amire azt mondtam: nekik jobb lenne (már), ha prostihoz mennének. Nem jó- csak jobb valaminél.

2013. jan. 21. 02:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!