Lúzerség 25 évesen szűznek lenni? 25/F
Hát a lányoknak nem csak BMW-s fiúk imponálnak, van akik az okosakat szeretik. Na arrafelé keresgélj. És ígérd meg, hogy elmész egy prostihoz, utána könnyebb lesz. 38/N
30-as..
ha ezt komolyan mondod, akkor sem feküdnék le veled ha fizetnének érte. Anyám... Egy iszonyatosan jó dolgot....és szép dolgot így lealacsonyítani, ami te teszel a megnyilvánulásaidda egyszerűen borzasztó.
Anyukádat és apukádat kérdezd már meg, hogy nagyon szenvedtek-e amikor téged nemzettek. Nem, az is egy szép dolog volt..csak így sikerültél.
Látom, a személyeskedés meg az anyázás jól megy neked. Nekem sajnos ez nem tartozik ez bele a vitakultúrámba és a személyiségembe. Igazából neked szégyen, hogy 38 évesen csak ennyi intelligenciára futja, ez nagyobb szégyen, minthogy én szűz vagyok. Na, mindegy, én nem süllyedek le a szintedre.
Jó éjszakát :)
A szex szép dolog, kedves utolsó- én benned csak azt nem értem, miért hiszed, hogy feltétlenül mindenkinek át kell esnie a szüzesség elvesztésén, ráadásul ha más nincs, prostival, mielőbb. Szó se róla, abszolút nem magam miatt kérdezem. De nekem lényegében egyik itt válaszoló álláspontjával sincs bajom, a mérce mindig az, nekik maguknak megfelel-e.
Objektíven megközelítve a kérdést, lehet hasznos a "prostizás", (ahogyan káros is) és a szüzesség e módon való elvesztése. De aki - tételezzük fel - spirituálisan megütött egy szintet, az nem fogja a szüzességét hátrányként megélni.
Akkor ajánlatos prostihoz irányítani a fiatal fiút, ha ez a legjobb lehetőség, ami rendelkezésre áll, mert a helyzetből egyébként csak rosszabbat lehetne kihozni. Például elszigetelődne, meggyűlölné a nőket (őket hibáztatná), indokokat gyártana, sajnálná magát, ideológiákat gyártana, saját neme felé fordulna (a kudarcok miatt), stb.
Itt az oldalon számtalan példával találkoztam én is, amire azt mondtam: nekik jobb lenne (már), ha prostihoz mennének. Nem jó- csak jobb valaminél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!