Lúzerség 25 évesen szűznek lenni? 25/F

Szerintem az a gáz, aki bebeszéli magának, hogy ez lúzerség, mivel annak a szabadidejét az tölti ki, hogy mikor lesz már nővel és folyton ezen parázik. Aki meg hamar el akarja veszíteni, az meg az ő baja, váljék egészségére. Épp múltkor hallottam, hogy egy IQ betyár gyerek arról dicsekedett, hogy 16 évesen az erdőben... na akkor most mi van, büszke rá a haza, vagy mi?
Majd lesz neked is!

Köszönöm a válaszokat! Valahogy én is sejtettem, hogy ez a dolog már problémává nőtte ki magát. A prostis megoldást már számításba vettem korábban. Kinéztem egy párat, ígyekszem "jól választani", mert nem akarok rászokni. Csupán szeretném megismerni a női testet, a női test "reakciót" ilyen keretek között, bár kitudja, hogy ez mennyire lehetséges. Ezen túlmenően, pedig szeretném ezt a problémámat is megoldani, remélem, hogy segíteni fog annyiban egy ilyen hölgy, kevesebb gátlással, oldottabban fogok majd tudni a többi nő felé közeledni.
Még egyszer köszönöm mindekinek!

"egy normális srácot 17-18 éves korától érdekelnek a lányok szexuálisan" - Ez nem jelent semmit. Arról nem szóltál, hogy mi van olyankor, ha a lányokat nem érdekli az emberünk szexuálisan.
Megmondom mi van olyankor, ez:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!