Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lúzerség 25 évesen szűznek...

Lúzerség 25 évesen szűznek lenni? 25/F

Figyelt kérdés
Nem kérek az álszent válaszokból.
2013. jan. 20. 21:27
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:

Szerintem az a gáz, aki bebeszéli magának, hogy ez lúzerség, mivel annak a szabadidejét az tölti ki, hogy mikor lesz már nővel és folyton ezen parázik. Aki meg hamar el akarja veszíteni, az meg az ő baja, váljék egészségére. Épp múltkor hallottam, hogy egy IQ betyár gyerek arról dicsekedett, hogy 16 évesen az erdőben... na akkor most mi van, büszke rá a haza, vagy mi?

Majd lesz neked is!

2013. jan. 21. 08:56
 52/62 anonim ***** válasza:
Pár hónap múlva én is betöltöm a 25öt mindenféle tapasztalat nélkül. Már-már feladtam az egészet, és jó ideje nem is keresek egy lányt sem, akivel áteshetnék. Ez van, ezen a téren kib*szott velem a Sors, mert elvette a lehetőséget...
2013. jan. 21. 09:44
 53/62 A kérdező kommentje:
Azt a k.rva! Tegnap este 10 válasz volt mikor utoljára ránéztem a kérdésre, erre ma meg 50!!!! válasz fogad. XD XD
2013. jan. 21. 10:51
 54/62 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat! Valahogy én is sejtettem, hogy ez a dolog már problémává nőtte ki magát. A prostis megoldást már számításba vettem korábban. Kinéztem egy párat, ígyekszem "jól választani", mert nem akarok rászokni. Csupán szeretném megismerni a női testet, a női test "reakciót" ilyen keretek között, bár kitudja, hogy ez mennyire lehetséges. Ezen túlmenően, pedig szeretném ezt a problémámat is megoldani, remélem, hogy segíteni fog annyiban egy ilyen hölgy, kevesebb gátlással, oldottabban fogok majd tudni a többi nő felé közeledni.

Még egyszer köszönöm mindekinek!

2013. jan. 21. 16:20
 55/62 anonim válasza:

ááááááá neeeemaaaaz XD

21F

2013. jan. 23. 13:55
 56/62 A kérdező kommentje:
Köszönöm fantasztikus hozzászólásodat!
2013. jan. 23. 15:54
 57/62 Noydra ***** válasza:
Igazából a baj az az, hogy egy prostizástól még nem fogod annyira megtapasztalni az egész női testet... Ahhoz kapcsolat kell. Próbáld meg ha úgy érzed... Kíváncsi lennék rá hogy segít-e? :/
2013. jan. 25. 00:32
 58/62 Minecrafthun válasza:
a legidöseebb ember 105 évesen szűz
2013. jan. 28. 11:37
 59/62 Geryke1991 ***** válasza:
Gáz! Akármilyen értelembe beszélünk róla az:) Most gondolj bele hogy egy normális srácot 17-18 éves korától érdekelnek a lányok szexuálisan..Valaki 25 éves és még szűz, szóval 7 év nem volt neki elég ahhoz hogy valakivel lefeküdjön?:) Ne viccelj már....Én 21 vagyok és 7 csajjal feküdtem le eddig, akkor nehogy már legyen olyan férfitársam aki 25 éves korára egy lánnyal sem volt:( szedjétek már össze magatokat!:D
2013. febr. 4. 10:49
 60/62 anonim ***** válasza:
41%

"egy normális srácot 17-18 éves korától érdekelnek a lányok szexuálisan" - Ez nem jelent semmit. Arról nem szóltál, hogy mi van olyankor, ha a lányokat nem érdekli az emberünk szexuálisan.

Megmondom mi van olyankor, ez:

http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__szexualitas__39..

2013. febr. 4. 10:59
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!