Yebaby kérdése:
Attól szűznek számít valaki hogy sport közben kiszakad a szűzhártyája?
Figyelt kérdés
lehet hülye kérdés de lécci normális válaszokat mertegy csomó helyen azt írták csak akkor veszithető el hogy szex közben....2013. jan. 16. 16:53
1/18 anonim válasza:
igen ! mert akkor nem vagy szűz ha volt már benned bré!:D
2/18 anonim válasza:
ha kiszakadt akkor is csak "tudományosan" nem vagy szűz, gyakorlatilag az vagy.
3/18 A kérdező kommentje:
De nem úgy xD
akkor szűz e egy lány ha sport közben szakad el neki.. :O
2013. jan. 16. 16:55
4/18 anonim válasza:
Igen az!Mivel még nem feküdt le pasival.
5/18 A kérdező kommentje:
De ha a barátomnak mondtam hogy szűz vagyok,de még fiúval nem is voltam együtt de történt ez a baleset...mit mondjak neki?
2013. jan. 16. 17:02
6/18 anonim válasza:
Átszakadt a szűzhártyád sportolás közben.Ha értelmes tudja,hogy történhet ilyen,és örül,hogy azzal már nem kell foglalkozni.
Ha meg nem érti meg akkor szakíts.
7/18 A kérdező kommentje:
Háát nem tudom.....lehet megértené de voltak már olyan dolgok amiket félreértett pedig nem is úgy volt....de szakítani nem akarom mert szeretem attól
2013. jan. 16. 17:11
8/18 anonim válasza:
De ezen semmi félreérhető nincs.Vagy ne mond el.
10/18 anonim válasza:
Én úgy tudom, hogy nem minden szűz lánynak van szűzhártyája. Szóval akkor szűz egy lány, ha még nem feküdt le pasival.
Egyébként a pasikra is mondják, hogy szűz, ha még nem voltak nővel, holott a pasik testén nincs semmilyen látható dolog, ami változna attól, hogy már szexeltek. Szóval ilyen alapon te is szűz vagy még mindig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!