Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » A baratom ugy erzem nem...

A baratom ugy erzem nem szeret mar, mert nem fekudtem le vele, de nem tudja, hogy meg szuz vagyok. Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés

A teljes sztori. 2 honapja van baratom, 31 eves vagyok (meg szuz-ennek igazabol semmi oka sincs).

Talalkozgattunk, nala aludtam ketszer, szex meg nem volt, csak petting. Az utolso, azaz a masodik ilyen ott alvas utan, teljesen megvaltozott, nem igazan akar talalkozni velem, es mar valahogy nem ugy kezel mint eddig.

Lehet megsertettem vele, mert nem fekudtem le, de azert nem mert meg szuz vagyok es nem mertem neki bevallani!

SZerintetk mit csinaljak?

Ugy gondolom az lenne a legjobb, ha talalkoznank, es megmondanam neki, bevallanam, hogy sajnalom, hogy megsertettem, nem tehetek rola de feltem bevallani, hogy szuz vagyok, ezert nem volt semmi az ejjel.

Nem tudom mit reagalna, mert igy lehet azt hiszi en nem akarom ot, azert valtozott igy meg?

Fiuk, Ti mit gondolnatok?

2012. szept. 27. 23:39
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:

Igen, megértem az érzéseidet... Biztos én is így érezném magam. Ugyanakkor azt gondolom, hogy ez az ő szegénysége... Nem kellene magadra venned... Persze ilyet csak kívülről lehet mondani... belülről meg csak a megalázottságot lehet érezni... és gyászt...

Kívánom, hogy feldolgozd, hogy idővel a helyére kerüljön, s majd a jövőbeli élményeid kárpótoljanak mindenért.

2012. okt. 13. 01:19
 42/77 A kérdező kommentje:

Koszi szepen!

Remelem talalok valakit, aki nem igy fog viselkedni velem :(

2012. okt. 13. 01:37
 43/77 T.T.Z. ***** válasza:

Bocsi, de szerintem minél előbb hagyd ott ezt az embert és keress egy normálisat. Ha valaki így áll hozzá a dologhoz, és hozzád akkor az nem hogy téged de mást sem érdemel meg.

Üdv jó keresgélést /Sok egyedülálló férfi van aki megbecsülne.:)/

2012. okt. 15. 10:28
 44/77 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a tanacsokat!
2012. okt. 15. 13:07
 45/77 A kérdező kommentje:

Fejlemeny!

Ma reggel irt, es kerdezte, igy ehgy het utan, hogy, en elveztem -e a multkor ejszakat.

Azt hittem dobok egy hatast. Megis mit elvetem volna, hogy csak a sajat maga elvezetre hasznalt?

Es, hogy en, hogy megvaltoztam azota...

2012. okt. 15. 14:12
 46/77 anonim ***** válasza:
Mért nem ülsz le vele és beszélitek meg a dolgot nyíltan (amint lehet)?
2012. okt. 15. 14:43
 47/77 A kérdező kommentje:

Igen, az lesz. Ma dolgozom, de holnap delutan talalkozunk, es megbeszelem vele.

(mar irtam is neki, hogy holnap valaszolok a kerdesere, mert egyreszt ez nem sms tema, masreszt, holnap reggel interjura megyek, most arra kell koncentralnom)

2012. okt. 15. 14:55
 48/77 anonim ***** válasza:

Jézusom,amugy igy olvasgatva az oldalakat nekem egyből lejött hogy csak lefektetni akar aztán utánna nem akar semmit se és ugy tesz mintha mi se történt volna.

csak hát késön olvastam ezt a kérdést:D

lottoznom kéne.

2012. okt. 17. 11:37
 49/77 A kérdező kommentje:

Ujabb update:

Tegnap voltam nala, ugy mentem, hogy szakitani fogok, de aztan vegul megsem.

Eleg sokat beszelgettunk, megbeszeltuk, hogy megprobaljuk megegyszer , elkezdjuk elorol.

Es lassabban haladunk.

Este egyutt aludtunk, de nem volt semmi.

Remelem nem banom meg.

2012. okt. 19. 10:06
 50/77 anonim ***** válasza:

41. vagyok (többek között, sokat szóltam hozzá).

Hááát... OK, akkor drukkolok! :)

2012. okt. 19. 19:39
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!