Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?
Figyelt kérdés
O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani2008. júl. 26. 21:11
1/14 anonim válasza:
Egyszerűen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
2/14 A kérdező kommentje:
hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
2008. júl. 26. 21:14
3/14 A kérdező kommentje:
en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
2008. júl. 26. 21:17
4/14 anonim válasza:
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
5/14 anonim válasza:
Valószínűleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
6/14 anonim válasza:
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
7/14 anonim válasza:
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
8/14 anonim válasza:
Talän nem volt jo az ägyba az uj pasi
Hogy lefeküdtčl az exxel
Szerintem egy nčl tarts ki amejik dug tčged
Mert minda ketten meg fognak szopatni čs elmegy a hired a faluba čs nem kellesz majd senkinek
Ja de kiällhatsz a sarokra majd
čs ott nem kell aggodnod hogy kivel mičrt
Hüje kurva
9/14 anonim válasza:
Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg őt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel.
Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.
10/14 anonim válasza:
Inkább szakíts a barátoddal.Ő szeret téged,te meg nem tudod,hogy mit érzel iránta,gondold el,hogy esne az neki,ha megtudná,hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már,a legjobb,ha inkább elengeded őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!