Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsaltam a baratom az ex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsaltam a baratom az ex pasimmal akivel le fekudtem es a baratommal pedig nem mindig halazgattam es o tartott mellettem. Mit csinaljak? Mondjam el a baratomnak h megcsaltam?

Figyelt kérdés
O szerett engem de en nem tom h mit erzek. Nem szeretnem megbantani
2008. júl. 26. 21:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
72%
Egyszerűen nem értem, mit írtál... Mi az, h nem mindig halazgatsz, gondolom halasztgatsz, de mit, hol, mi?
2008. júl. 26. 21:12
 2/14 A kérdező kommentje:
hat mi lenne:en nem akartam lefekudni a mostani baratommal de az ex pasimmal lefekudltem es megcsaltam a baratom...
2008. júl. 26. 21:14
 3/14 A kérdező kommentje:
en mindig halazgattam h lefekuldjek vele vagyis a mostani baratommal
2008. júl. 26. 21:17
 4/14 anonim ***** válasza:
66%
Látom nem nagyon megy a magyar. Sebaj, próbáljuk meg angolul!
2008. júl. 26. 21:22
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem szereted a barátodat. Inkább szakíts vele, hátha talál egy rendes lányt, aki nem csalja meg az expasijával. Szerintem túl fogja élni.
2008. júl. 26. 21:25
 6/14 anonim ***** válasza:
46%
hát.Ha nem tudod mit érzel akkor mindenképpen el kell neki mondanod mindazt h lefeküdtél vele mindazt hogy nem tudod mit érzel.Annál rosszabb lesz hogy furdal a lelkiismeret.mond meg neki hogy, rossz hangulatban voltál és ezért nem tudtad "irányítani" magadat(ha még szeretnél vele lenni)
2008. júl. 26. 21:29
 7/14 anonim ***** válasza:
96%
Ezt, hogy "rossz hangulatban voltam és azért feküdtem le a másikkal" biztos nem veszi be a pasi ha van egy kis esze. Ezen nincs mit szépíteni. Ha a barátját szeretné, akkor vele feküdne le és nem az expasijával.
2008. júl. 26. 21:34
 8/14 anonim ***** válasza:
38%

Talän nem volt jo az ägyba az uj pasi

Hogy lefeküdtčl az exxel

Szerintem egy nčl tarts ki amejik dug tčged

Mert minda ketten meg fognak szopatni čs elmegy a hired a faluba čs nem kellesz majd senkinek

Ja de kiällhatsz a sarokra majd

čs ott nem kell aggodnod hogy kivel mičrt

Hüje kurva

2008. júl. 26. 22:31
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Annál jobban kevésbé bánthatod meg, hogy míg őt váratod, addig a volt pasiddal simán lefekszel.

Ha még azt sem tudod, mit érzel, jobb, ha szakítasz a mostani barátoddal, és esélyt adsz neki, hogy találjon magának mást.

2008. júl. 26. 22:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Inkább szakíts a barátoddal.Ő szeret téged,te meg nem tudod,hogy mit érzel iránta,gondold el,hogy esne az neki,ha megtudná,hogy megcsaltad az ex pasiddal...Megbízni aligha tudna benned ezek után már,a legjobb,ha inkább elengeded őt.
2008. júl. 26. 22:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!