Anyukák! Mit tennétek ha kiderülne, a 18 év körüli fiatokról, hogy fizetett az első szexért?
Megtudtam, hogy fiam egy prostituálttal veszítette el a szüzességét. Valamint hajlok arra is, hogy rendszeresen igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Valahol felelősnek érzem magam e téren, hogy így történt. Nem erre neveltem és szerintem megkapta a kellő felvilágosítást is. Szégyenlem magam miatta. Se a fiamnak se a férjemnek nem mertem szólni erről, nagyon félek, hogy családi botrányba törne ki a dolog. Sokszor próbáltam vele beszélni párkapcsolati dolgokról, de mindig másra terelődött a szó. Arról meg csak most bizonyosodtam meg, hogy problémái vannak a lányokkal. Talán nem megy neki a csajozás? Vagy csalódások miatt tette? Miként segíthetnék neki?
43/N
Mondjuk ez a beleolvasok a dolgokba, ez tipikusan női bűntett. Kérlek, nehogy elmondd a fiadnak, hogy beleolvastál a privát levelezésébe, mert soha többé nem fog megbízni benned! Én édesanyám is ilyen, egyszer bent hagytam a gépén a levelezésemet, és az volt az első, hogy beleolvasott.
Legutóbbi (mára ex)barátnőm, mikor még nem jártunk... Megcsinálta azt, hogy legjobb cimbim házibuliján leült a gépéhez (mi nem voltunk ott) és képesvolt rákeresni az MSN beszélgetéseinkben a nevére. Akkor még idegesített kicsit, és kijött a beszélgetésben, hogy "Mekkora egy hülye p*csa :D"
Ne tudjátok meg mennyire pipa volt rám. Persze bejött cimbim és lebukott a csaj! Iszonyat balhé lett belőle. Részemről is. Érdekes módon ettől függetlenül ilyen tahóságok csak érdekesebbé tették számára a dolgot, ezt biztosan tudom. :) Szóval srácok, legyetek csak bunkók nyugodtan. Ezt imádják a mai nők, de veszedelmesen. Mindenestre a levelekbe olvasás hitvány női dolog az biztos!
Mikor jóval később a telefonomon bent maradt az facebookja, és éppen elég rosszban voltunk, láttam, hogy barátnőjének írt egy levelet...De nem olvastam el direkt. Van ennyi tartásom.
Mondjuk utólag rájöttem naívság volt, mert ha beleolvasok, úgy b***tam volna ki már aznap, és már este csajozhattam volna :D
Eléggé elkeserítő a helyzet.
ÉN sem fogok már barátnőt szerezni, nem fogok magamból hülyét csinálni.
23 éves FF vagyok, nekme sem volt dolgom hölgyekkel, pont azért nem, mert az igazira vártam. Feladom.
Ma már nincsenek azok a formalitások mint régen. Ma már ha odamész egy lányhoz ismeretlenül, perveeznek néznek. Ha túl divatosan öltőzködsz- majomnak, ha meg nincs normális ruhád csorónak. Ha alacsony vagy, akkor gyengének. Ha túl magas az a gond. Ha fiatalabb vagy hozzájuk képest 1-3 évvel, akkor pedig kisfiúnak nézik és tapasztalatlannak az illetőt, ha túl sokat dolgozik akkor munkamániásnak, ha meg túl keveset melózik munkakerülőnek...
Ha nem túl férfias, homokosnak, ha meg túlságosan az, igénytelen állatnak...
Ha túl érzelgős akkor kislányos, ha túl kemény kőszívűnek..
Ha szűz netán, akkor pancsernek, ha meg nem szűz akkor tapasztalt embernek stb..
ÉS még sorolhatnám..
Akkor ezek után hogy is induljunk neki a csajozásnak? Semmi sem jó nekik, és még ki is nevetik azt vagy lenézik, ha valami hiányossága van az illetőnek, persze ami behozható akármikor.
Úgy érzem önzőek az emberek, és nem adnak egymásnak elég időt az ismerkedésnek. Ma már a párkapcsolatok zöme nem a másik elfogadásáról, megértéséről, megsegítéséről szól, hanem a saját vágyaink kielégítéséről. Kapzsik és önzőek vagyunk, amolyan kapitalista felfigás ez.
Pl: Az egyik lány mondta nekem, szinte undorral, 17 évesen: Látod, nem fogok azzal a fiúval ismerkedni, még alacsonyabb nálam és lesmárolni sem tudna egem.. holott 20 volt és nagyon jóképű a srác..
De sok hasonló esetem volt már.
Vagy velem lenne a baj? Meglehet, de csak azért mert nem lépek túl ezeken, vagy nehezen. De hát kérem, amikor az ember lelkébe taposnak akkor hogy áljon fel a földről?
Úgy gondolom a világunk alapjaiban beteg, az emberi kapcsolatok főleg. ÉS sajnos a nőket könnyű manipulálni, azzal, hogy olyan elvárásokat adunk nekik a másikkal szemben, ami nem épít hanem lerombolja a másik nem önbizalmát...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!