Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Anyukák! Mit tennétek ha...

Anyukák! Mit tennétek ha kiderülne, a 18 év körüli fiatokról, hogy fizetett az első szexért?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy fiam egy prostituálttal veszítette el a szüzességét. Valamint hajlok arra is, hogy rendszeresen igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Valahol felelősnek érzem magam e téren, hogy így történt. Nem erre neveltem és szerintem megkapta a kellő felvilágosítást is. Szégyenlem magam miatta. Se a fiamnak se a férjemnek nem mertem szólni erről, nagyon félek, hogy családi botrányba törne ki a dolog. Sokszor próbáltam vele beszélni párkapcsolati dolgokról, de mindig másra terelődött a szó. Arról meg csak most bizonyosodtam meg, hogy problémái vannak a lányokkal. Talán nem megy neki a csajozás? Vagy csalódások miatt tette? Miként segíthetnék neki?

43/N

2012. máj. 30. 11:30
 61/112 anonim ***** válasza:
77%
Elvileg én holnap megyek .Ikszdé :D
2012. jún. 3. 17:43
 62/112 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddig értelmes válaszokat!

Utolsó ha megtörtént várom az élménybeszámolódat! Főként érzésekről szóljon!

2012. jún. 3. 17:48
 63/112 anonim válasza:
59%
neegyeztek már ostobák nemindeggy kivel veszti elmiért és hogyan az az ö dolga élete csak nem akasz huszéves koráig szex közben a kisszéken ülvenézni h
2012. jún. 3. 21:15
 64/112 anonim válasza:
4%
baszik a fiad :)
2012. jún. 3. 21:15
 65/112 anonim ***** válasza:
61%
amúgy erkölcsileg vagy anyagilag gond számodra? sztem jól tette..
2012. jún. 3. 21:38
 66/112 anonim ***** válasza:
28%

Jól tette hogy elment, 1 tapasztalt Nővel veszítette el

a szüzességét, akinek nem kell megfelelnie.

Tudta élvezni a szexet nyomás nélkül.

Amúgy mi közöd hozzá hogy veszíti el ?

18 éves, 20 cm farokkal.

valahogy le kell vezetni a feszültséget nem gondolod ?

Nevetséges ez az egész, hogy ezen akadtál ki.

2012. jún. 4. 12:18
 67/112 anonim ***** válasza:
14%
hogy jöttél rá, hogy elment Prostihoz ?
2012. jún. 4. 12:22
 68/112 A kérdező kommentje:
21:38 erkölcsileg akadtam ki! Anyagilag jól állunk, azonkívül van munkahelye a fiamnak, szórakozásra a pénzt már jó pár éve saját maga teremti meg. Soha nem kért bulira pénzt, hogy ennyi vagy annyi kell. Gondolom ezt is abból fedezte.
2012. jún. 4. 13:50
 69/112 A kérdező kommentje:
Úgy jöttem rá, hogy egyik nap elment itthonról és a facebook profilját nyitva hagyta a és ráírt egy barátja, "Hello, na mi volt a prostinál?" Én meg végigolvastam az üzeneteit ahol barátainak számol be a történtekről. Egyenlőre, a fiam nem tudja, hogy én tudom. De szerintem nem is fogja.
2012. jún. 4. 13:54
 70/112 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek az értelmes kommenteket, nem fogom felhozni ezt a témát soha. Ugyan én mint nő és anya ezt soha nem fogom megérteni, de el fogadom a fiamat olyannak amilyen, nyugtat a lelkiismeret, hogy nem ilyennek neveltem.
2012. jún. 4. 13:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!