Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Anyukák! Mit tennétek ha...

Anyukák! Mit tennétek ha kiderülne, a 18 év körüli fiatokról, hogy fizetett az első szexért?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy fiam egy prostituálttal veszítette el a szüzességét. Valamint hajlok arra is, hogy rendszeresen igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Valahol felelősnek érzem magam e téren, hogy így történt. Nem erre neveltem és szerintem megkapta a kellő felvilágosítást is. Szégyenlem magam miatta. Se a fiamnak se a férjemnek nem mertem szólni erről, nagyon félek, hogy családi botrányba törne ki a dolog. Sokszor próbáltam vele beszélni párkapcsolati dolgokról, de mindig másra terelődött a szó. Arról meg csak most bizonyosodtam meg, hogy problémái vannak a lányokkal. Talán nem megy neki a csajozás? Vagy csalódások miatt tette? Miként segíthetnék neki?

43/N

2012. máj. 30. 11:30
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 anonim válasza:
75%
Te hülye vagy? Ezen vagy ki akadva? Kemény nagy gyökér vagy!
2012. szept. 4. 13:26
 102/112 anonim ***** válasza:
100%
Figyelj nem látok bele a lelkébe, szóval azt mondom az ő magánügye. Mondjuk én is szűz vagyok, de nincs az a pénz amiért meg tudnák érinteni egy prostit, tehát ember válogatja, kinek mennyire fontos hogy "kiélje" magát...
2012. szept. 4. 13:42
 103/112 anonim válasza:
36%

Mennyi szánalmas kisfiú létezik! Borzasztó volt végigolvasni a válaszokat. Én 20 évesen vesztettem el, úgy hogy 19 éves koromig nőhöz nem nyúltam, mégsem akartam prostihoz menni. Pedig nagyon is dolgoztak a hormonok, de gondoljatok már bele. Ti azért fizettek, hogy egy nő oda adja nektek a testét, amit már rengetegszer oda adott más kisfiúknak is. Nem arról van szó, hogy szét van kefélve, hanem eleve az, hogyha te FÉRFI vagy akkor megszerzel egy nőt egy fűszálal is. Aki meg nyomorék az nyugodtan verje el a pénzét arra, amit más azért kap meg mert FÉRFI.

Persze könnyű a nőket hibáztatni mindenért(amiknek bizonyos része sajnos nagyon is jogos), de ebben az esetben csakis a gyáva, fantázia nélküli, balfék fiúk a hibásak.

2012. szept. 4. 14:31
 104/112 anonim ***** válasza:
Van aki a szerelem kifejezésének tartja a szex dolgot, míg más az ösztönei kielégítésére használja.
2012. szept. 4. 14:36
 105/112 tony25 válasza:
a fiad bunko
2012. szept. 12. 04:37
 106/112 anonim ***** válasza:
31%
Mér lenne bunkó?én is elmentem prostihoz,pedig elég jol nézek ki.
2012. szept. 18. 21:01
 107/112 anonim válasza:
Nagyon szimpatikus anyuka vagy, de kérlek nyugodj meg...Női szemmel ezt nehéz lehet megérteni, de egy férfinak egyáltalán semmi szüksége sincs érzelmekre ahhoz hogy jól érezze magát...Nem ártott ezzel se másnak, se magának. Tulajdonképpen minden férfi jár prostikhoz amelyiknek van pénze rá, mert néha kell egy gyors numera is, hogy férfinak érezze magát.
2012. szept. 19. 16:34
 108/112 Hanariko ***** válasza:
77%
hát ha valaki egy gyors numerától érzi magát férfinak, az fogadja őszinte gratulációmat. -.- nem hiszem hogy ez lenne a férfiasság fő ismérve...
2012. szept. 19. 18:38
 109/112 anonim válasza:
53%
Írtam is hogy női szemmel ezt nehéz megérteni...Ha a férfiak nem vágynának kósza numerára(is)akkor már kihalt volna az emberiség...Ez ösztön és ha tetszik,ha nem a férfiakban benne van.Persze a ti férjeitek nyilvánvalóan kivételek ez alól.
2012. szept. 20. 00:40
 110/112 Hanariko ***** válasza:
Hát én értem hogy néha kell egy gyors menet, néha a nők is csak szexre vágynak, de könyörgöm ne ettől legyen már pasi a pasi. Hanem a kiállásától, határozottságától és tetszik vagy sem, nyálas vagy sem, de attól h nőt nőként kezeli. Azaz tiszteli, egyenrangúnak tekinti stb. (már persze azt, akit szeret, nem az egy éjszakást) [és nő is kezelje férfiként a férfit persze]
2012. szept. 20. 19:22
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!