Anyukák! Mit tennétek ha kiderülne, a 18 év körüli fiatokról, hogy fizetett az első szexért?
Megtudtam, hogy fiam egy prostituálttal veszítette el a szüzességét. Valamint hajlok arra is, hogy rendszeresen igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Valahol felelősnek érzem magam e téren, hogy így történt. Nem erre neveltem és szerintem megkapta a kellő felvilágosítást is. Szégyenlem magam miatta. Se a fiamnak se a férjemnek nem mertem szólni erről, nagyon félek, hogy családi botrányba törne ki a dolog. Sokszor próbáltam vele beszélni párkapcsolati dolgokról, de mindig másra terelődött a szó. Arról meg csak most bizonyosodtam meg, hogy problémái vannak a lányokkal. Talán nem megy neki a csajozás? Vagy csalódások miatt tette? Miként segíthetnék neki?
43/N
Hatalmasat csalódnék a fiamban, és az biztos, hogy elbeszélgetnék vele. Prostizni nem normális, akárhogy is jön most minuszolni a szerencsétlen férfitárs hadsereg, akik egyszerűen NEM TUDNAK CSAJOZNI. Pénzért megvenni könnyű, sült galamb a szájba repül, nagyon ciki. Hol van a vadászat élménye? Hol vannak az érzelmek?
Szánalmas prostizni járni, aki oda jár, az valamit nem tud, és ezt mindenki higgye csak el. Ha egy 18éves már járt ott, később 80%, hogy nem tud normális (párkapcsolati) életet élni.
34/F (10 éve nem szűz)
34 F köszönööööm végre egy normális ember !!!! :)
Teljesen igazad van! Vannak normális férfiak :)
Én is gondolkoztam már rajta de 20-22 éves koromig várok, addig meg valszeg becsajozok, mert nem vagyok rossz arc, meg csúnya. Meg ez nem befolyásol semmit, max jobb kedve lesz egy ideig. ennyi.
F18
13:03
És akkor mi van. Nem tudok csajozni, a mai világban már nem is kell csajozni, mivel meg lehet azokat venni kilóra.
Te is fizetsz a szexért, csak épp nem pénzben mérik annak az árát.
Vadászat? Mégis hogy beszélsz a nőkről, mint egy állatokról. Pont te prédikálsz még ezek után!
Kérdés kiírónak:
mindenhonnan ez folyik hogy a mai egyetemista lányok java része szexből tartja fent magát, fizeti az albit, kaját ruhát, tandíjat.
Ezeket el kell tartani valakiknek, mert akkor nem tudnák miből fizetni az a sok mindent...
Mit kell ezen csodálkozni. Legalább nem kell futni a felesleges köröket..
utolsó: te is úgy beszélsz a nőkről mint valami állatokról....akiket kilóra lehet megvenni...
szóval irreleváns ezek után a véleményed...
14:01
te meg úgy látszik nem jártál általános iskolába, legalábbis irodalom órákat kihagytad és utólag se sikerült felfogni hogy mi is az az irónia!
Kedves anyuka én is prostival fogom elveszteni.(20 éves fiu)
"Arról meg csak most bizonyosodtam meg, hogy problémái vannak a lányokkal. Talán nem megy neki a csajozás? Vagy csalódások miatt tette? Miként segíthetnék neki? "
Igen a lányok az olyan fiukat mint mi szarba se veszik.
A kérdés elég fail. mégis mit tehetne? Megváltoztatni úgyse tudja, lebeszélni a dologról úgyse tudja.
Vegyen a gyereknek egy csomag óvszert hogy mindig legyen nála, illetve csináltasson egy AIDS tesztet a kölykön, hátha fogyatékos k*rvával csinálta és összeszedett valamit.
Amilyen szemetek a mai lányok többsége,nem is csodálkozom.
(elhajtják a kedves jofej pasikat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!