Lányok, mi lenne az első gondolatotok, ha kiderülne a párotokról, a nektek tetsző srácról a következő?
Az én párom is így volt. 20 éves múlt mikor összejöttünk, én akkor közel jártam a 18-hoz. Neki én előttem nem volt kapcsolata. Még csak nem is csókolózott. Nekem ez volt gond, mert nem azon múlik, hogy ki milyen ember, vagy mennyire szeret, hogy van-e valakije. Az nem tetszett az egészben, hogy mikor a régmúltról beszélgettünk (már 1 éve jártunk) még mindig hazudott nekem mindenfélét, hogy ilyen meg olyan nője volt. Aztán persze bevallotta az igazat később. Kicsit mérges voltam rá, amiért ködösített, de megértettem miért csinálta. Mi azóta is, lassan 3 éve együtt vagyunk. Ezen nem múlik semmi. ;)
20/L
Hát én elgondolkodnék, hogy mégis vajon mi lehet az oka, hogy még soha senkivel.
Viszont nagyon sokan szeretnek egy srácot "megrontani" (:
Szerintem ciki, de ha bejönne, nem lenne akadály, hogy összejöjjek vele.
Szerintem az elején mondd meg. Utána úgy érezheti, hogy hazudtál neki..
(17):P/L
Nekem is fiatalabb a barátom nálam,nem is kevéssel(na,azért nem kel rosszra gondolni),és igazából,személy szerint nagyon élvezem,hogy én vagyok neki az első komoly barátnője,velem volt az első csókja,és én ezt egyáltalán nem tartom cikinek vagy égőnek.Mondom,nekem bejön,hogy egyes dolgokra nekem kell "megtanítanom".:)
L/17
Szerintem attól mert te vagy az "első" az életében,működhet a dolog.Abszolút nem ciki.Valaki mindig első valakinek az életében :P Jó persze elgondolkoztató hogy miért nem volt előtte senkije se,de az is lehet hogy a nagy Ő-t várta és nem akart semmit se a "kis Őktől" :)
(17)/L :)
Kedves utolsó!
Ha szereti a lány, akkor miért ne mondhatná el neki? Amúgy annyi igaz, hogy ne azzal kezd a kapcsolatot, hogy kitálalod neki, hogy még senkit se csókoltál. De idővel azért érdemesebb tiszta vizet önteni a pohárba.
(Első válaszoló voltam.)
mi az elso ket honapban tisztaztuk az effajta "gondokat" mindketten szuzek voltunk, es az elso kapcsolatunk volt, egyaltalan nem volt benne semmi ciki:)
mostmar 2 eve mindjart a parom:)
19.-L
16:32
hát, csak azért, mert fiúknál ennyi idősen fölöttébb furcsa, enyhén szólva.
az is eszébe juthatna a lánynak, hogy nincs minden rendben vele. perverzitás, kóros lelkialkat, és hasonlók. legalábbis bennem félelmet keltene, az biztos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!