Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok milyen volt mikor...

Lányok milyen volt mikor először nyúltatok péniszhez? Mi volt az első gondolatotok róla?

Figyelt kérdés
2011. ápr. 2. 21:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Hogy milyen finom meleg és puha a bőre ott.
2011. ápr. 2. 22:07
 2/10 anonim ***** válasza:
37%
14 éves voltam és igazából nem volt semmi gondolatom. Tetszett és nagyon izgatónak találtam. 24/L
2011. ápr. 2. 22:15
 3/10 anonim válasza:
100%
Hogy olyan kemény oda lent XD és meleg és finom ott a bőr, meg hogy olyan mint egy banán, csak meleg, meleg banán XD
2011. ápr. 2. 22:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Én megijedtem, nem tudtam h érjek hozzá, de alapjában véve nem volt rossz.;) 19/L
2011. ápr. 3. 00:39
 5/10 anonim ***** válasza:

A péniszen sokat nem gondolkoztam, hasonlóra számítottam, igaz kicsit meglepett, hogy milyen kemény. Az járt a fejemben, hogy most akkor mit csináljak vele (csak simogassam egyelőre, vagy ki is verjem neki, de megmaradtam a simogatásnál így első alkalommal), meg hogy minél kevésbé bénán nyúljak hozzá. :)

21/L

2011. ápr. 3. 10:05
 6/10 anonim ***** válasza:

nagyon jó volt, jobb, mint amire számítottam...

élveztem a helyzetet...

2011. ápr. 3. 15:38
 7/10 anonim válasza:
hu hát engem nagyon meghatott... nem is tudom, annyira beleborzongtam. másnap egész nap az járt a fejembe.. féltem tőle vagy nemtudom :)
2011. ápr. 3. 22:34
 8/10 anonim ***** válasza:
jó ez a kérdés.:D
2011. ápr. 5. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:
Nekem egyből az jutott eszembe,hogy nem néz ki ilyen keménynek. :) és nagyon meleg is volt :)
2011. ápr. 24. 17:35
 10/10 anonim válasza:
rögtön arra gondoltam, hogy de jó lenne a popsimba dugni :$
2011. máj. 16. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!