Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Lányok, mi lenne az első...

Lányok, mi lenne az első gondolatotok, ha kiderülne a párotokról, a nektek tetsző srácról a következő?

Figyelt kérdés
A 21 éves srácnak, akivel összejöttetek még soha nem volt párkapcsolata, azaz nem is csókolózott még, stb. "Ez ciki" vagy "nem annyira ciki, de nem akartok vele kezdeni, mert sok a gond kezdetben?" vagy nem lenne probléma? Mi a helyzet, ha nem rágóta ismeritek, és nincsenek mély érzelmek még? Mi van, ha már vannak? Mikor jobb ezt megmondani, rögtön az elején? Elsősorban korombeli (17)-18-20 éves lányok válaszát várnám, mert nem valószínű, hogy 30 vagy 15 évessel jövök majd össze.
2009. júl. 4. 16:18
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
73%
Jobb az elején tisztázni, mert a végén csak leshetsz, hogy hová lett. Önkéntelenül is haragudni fog rád, csak mert nem mondtad el előbb. Amúgy egyáltalán nem gáz, hacsak nincsen valami igazán "jó ok" arra, hogy miért nem jött össze veled senki.
2009. júl. 4. 16:57
 12/18 anonim ***** válasza:
71%

16:50

nem az a ciki, hogy még nem feküdt le senkivel, hanem az, hogy még a csókig sem jutott el ennyi idősen és fiúként.

amúgy szerintem jobb lenne, ha olyan lányt választana első barátnőnek, akivel azért érezhető, hogy csak szórakozás lesz a dologból és nem komoly kapcsolat, mert komoly kapcsolatban azért fontos az őszinteség.

komoly kapcsolatba viszont nem lenne szerencsés szűzként belemennie, mert akkor végig alárendelt szerepben fogja érezni magát nagy valószínűség szerint. mindig ő lesz a kisfiú, nem fogja tudni magát férfinak érezni, nem tud majd irányítani.

2009. júl. 4. 17:06
 13/18 anonim ***** válasza:
83%
Engem marhára nem érdekel, hogy egy pasi hány lánnyal járt már előttem, vagy volt-e egyáltalán barátnője, nem ez a lényeg. Szerintem a fiúkat nem az teszi férfiakká, hogy hány csajt vittek már ágyba. Abszolút nem ciki, ha egy fiú 21 éves korában még szűz, kevés ilyen ember van már a világon. Ha szeretek valakit, nem azt fogom nézni, hogy hányan szerették már előttem, sőt inkább örülnék neki, hogy én vagyok az első az életében, az olyan romantikus :)
2009. júl. 4. 17:17
 14/18 anonim ***** válasza:
93%

17:06

Ez szerintem hülyeség, tényleg fontos a komoly kapcsolatban de miért ne lehetne ez annak a része. Egyébként sajnállak ha cikinek tartod, elég sok dolog lehet ami nem adott alkalmat a csókra (pl én későn érő és nem bulizós tipus vagyok így nem fogom az első csajt lekapni a discoban)

Miért ne lehetne komoly kapcsolatba szűzként belemenni ? Eddig nagyon sokan tettek így és semmi komplexusuk nem alakult ki.

2009. júl. 4. 17:21
 15/18 anonim ***** válasza:
95%
Én kifejezetten örülnék egy ilyen fiúnak...persze ha külsőleg is tetszene és a belső értékei is hasonlóak lennének az enyémhez!!Nincs ezzel semmi baj...én is szűz vagyok habár volt már kapcsolatom!20/L
2009. júl. 4. 17:21
 16/18 anonim ***** válasza:
85%
Engem nem zavarna ez. Ha elmondja, legalább látom rajta, hogy őszinte velem, ami számomra nagyon fontos egy kapcsolatban. Meglepődnék, mert nem mindennapos, de nem jelentene problémát. Nem gondolnék semmi rosszat. Ezer meg egy oka lehet, hogy ez kimaradt az életéből. Egy reménytelen szerelem, ami miatt nem akart mással kezdeni, túl sok tanulás, valami olyan betegség, aminek a gyógyítása hosszú ideig tartott, vagy csak simán későn érő. Biztos nem gondolnám azt, hogy perverz, vagy bármi ilyesmi. Megtisztelő lenne valahol, hogy én lehetek az első, akivel megteszi ezeket a dolgokat.
2009. júl. 4. 17:25
 17/18 anonim válasza:
86%
Én 3 Éve jöttem össze a párommal ő akkor volt 20 és előttem nem volt senkije ami kifejezetten jó mert úgy "alakítod" ahogy neked jó:D nekem bejött hogy velem volt először és azóta már a férjem...szóval semmi gond sztem ezzel:)
2009. júl. 4. 21:55
 18/18 anonim ***** válasza:
71%
Figyi, ha már felmerült ez a férfiasság kérdés, mindenképpen az a legjobb, ha bátran, mintha ez semmi extra nem lenne felvállalnád. Ha a lány megkérdezi ennek az okát, akkor arra tudj határozottan válaszolni, magyarul gondold át, miért volt ez és kész. Amúgy szörnyű amit itt néhányan írnak és megértem hogy fiúként nehéz megfelelned az elvárásoknak. Én voltam már szerelmes tök gikszeres emberbe, de attól, hogy nehéz volt vele, ő még jó volt. Utálom ezt a hidegséget. Nehogy valami baja legyen az illetőnek, hanem hülye kategóriákba besoroljuk a másikat és ha ennek nem felel meg, akkor nem kell, mint egy hibás plüssállat kb. De nyugtasson a tudat, hogy azok akik így gondolkoznak, azok nem nagyon fognak teljes életet és mély érzéseket megélni. Amúgy én is szűz vagyok lányként 18 évesen. Magyarul elvileg nem vagyok olyan gáz mint te, de szerintem fiúként igenis neked is jogod van úgy kezelni ezt a dolgot, ahogy szeretnéd/tudod és nem kell mindenkinek falu bikája típusnak lenni.
2009. szept. 8. 16:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!