Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Anyukák! Mit tennétek ha...

Anyukák! Mit tennétek ha kiderülne, a 18 év körüli fiatokról, hogy fizetett az első szexért?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy fiam egy prostituálttal veszítette el a szüzességét. Valamint hajlok arra is, hogy rendszeresen igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Valahol felelősnek érzem magam e téren, hogy így történt. Nem erre neveltem és szerintem megkapta a kellő felvilágosítást is. Szégyenlem magam miatta. Se a fiamnak se a férjemnek nem mertem szólni erről, nagyon félek, hogy családi botrányba törne ki a dolog. Sokszor próbáltam vele beszélni párkapcsolati dolgokról, de mindig másra terelődött a szó. Arról meg csak most bizonyosodtam meg, hogy problémái vannak a lányokkal. Talán nem megy neki a csajozás? Vagy csalódások miatt tette? Miként segíthetnék neki?

43/N

2012. máj. 30. 11:30
 71/112 anonim válasza:
63%

kedves anyuka, szerintem semmi gond ezzel én 19 voltam szintén prostival veszítettem el, azóta voltam szerelmes, több barátnőm is volt, jelenleg tartós kapcsolatban élek, csak ezt a kis titkot nem kell megtudnia senkinek sem, főleg nem a fiad leendő barátnőinek :)

21/F

2012. jún. 4. 15:32
 72/112 anonim ***** válasza:
64%

De hülye a fiad :D

Én minden nyomot eltüntettem :D

2012. jún. 4. 17:52
 73/112 anonim ***** válasza:
17%
Gratulálok nyomorék pontozzál le.
2012. jún. 5. 16:15
 74/112 anonim ***** válasza:
27%

Leginkább semmi, már nem is haragudj de hiába az anyja vagy nem sok közöd van hozzá,hagyjad,hogy élje az életét.Ha úgy érezte,hogy itt van rá az idő,szükséga van rá akkor szerintem semmi gond nincs vele.Mellesleg felnőtt emberről van szó.Szerintem őt se érdekel,hogy a szülei hogy veszítették el,tiszteletben tartja,mert nincs hozzá semmi köze.Én nem prostival vesztettem el 18 évesen,de nem is szerelemből! Az,hogy ez rendszeresen csinálja az már nagyobb probléma,és érthető,hogy félted.Szerintem ülj le vele és beszéld meg vele,hogy mi miatt csinálja ezt (már ha tényleg rendszeres) , figyelmeztesd a veszélyekre,meg az anyagi oldalát is hangsúlyozd ki.Értesd meg vele,hogy nem gond,hogy nincs barátnője,majd lesz.

19/F

2012. jún. 8. 10:13
 75/112 anonim ***** válasza:
12%

uuu és végig olvastad...

gondolom miket írhatott oda, hogy ezt csinálta a Nő

meg ezt stb...

és én meg mit csináltam vele...DDD

hogy dugtam meg ilyenek..

Te meg mint anyuka elképzelted.

Ez durva.

2012. jún. 8. 11:30
 76/112 A kérdező kommentje:
nem az a durva, hogy megosztja egy barátjával, hogy milyen szexuális élménye volt egy nővel, hanem hogy ezért fizetett és rendszeresen is fizet, én mint anya és nő ezt soha nem fogom megérteni, de elfogadom mert a fiam, és szeretem, úgy döntöttem nem fogom neki felvetni a témát, ha netán előkerül és beszélni akar róla akkor meg max annyit, mondok neki, hogy egy anya előtt nincs titok és szeretlek, minden esetre megbizonyosodtam róla, hogy komoly gondjai lehetnek csajozás téren mert eddig 2 normális kapcsolatáról tudok akikkel valószínűleg kudarcot vallott, ezért folyamodott örömlányhoz, az viszont megnyugtat, hogy a leírtak alapján az a prostituált akivel lefeküdt normálisan megértően bánt a fiammal, és nem egy drogos k***a módjára,
2012. jún. 8. 23:29
 77/112 A kérdező kommentje:
mindenkinek köszönöm a tanácsokat, a jelenlévő szülőknek pedig üzenem, hogy üljenek le a gyerekeikkel és komolyan beszéljenek minél többet, minél többször a szexuális életről, hogy senki ne keveredjen efféle helyzetbe amiben a fiam van, a megelőzés a fontos, most már úgysem tudok rajta segíteni
2012. jún. 8. 23:31
 78/112 anonim ***** válasza:
67%

ne viselkedj már úgy mintha valami nagyon durva dolgot tett volna...túlzásba viszed.

Még mindig azt mondom jól tette a fiad hogy örömlányhoz ment..

2012. jún. 8. 23:38
 79/112 A kérdező kommentje:
utolsó te pasi lehetsz és biztos nincs gyereked :)
2012. jún. 9. 00:03
 80/112 anonim ***** válasza:
40%
eltaláltad;)
2012. jún. 9. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!