Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Anyukák! Mit tennétek ha...

Anyukák! Mit tennétek ha kiderülne, a 18 év körüli fiatokról, hogy fizetett az első szexért?

Figyelt kérdés

Megtudtam, hogy fiam egy prostituálttal veszítette el a szüzességét. Valamint hajlok arra is, hogy rendszeresen igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Valahol felelősnek érzem magam e téren, hogy így történt. Nem erre neveltem és szerintem megkapta a kellő felvilágosítást is. Szégyenlem magam miatta. Se a fiamnak se a férjemnek nem mertem szólni erről, nagyon félek, hogy családi botrányba törne ki a dolog. Sokszor próbáltam vele beszélni párkapcsolati dolgokról, de mindig másra terelődött a szó. Arról meg csak most bizonyosodtam meg, hogy problémái vannak a lányokkal. Talán nem megy neki a csajozás? Vagy csalódások miatt tette? Miként segíthetnék neki?

43/N

2012. máj. 30. 11:30
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/112 anonim ***** válasza:
71%

Régen meg az apjuk vitte el a gyereket első szexuális élmény megszerzéshez k.rvához... :D

Amúgy nem örülnék neki. De nem is szidnám le stb... Mit lehetne tenni? Semmit.

Nem anyuka vagyok :D de én nem fogok elmenni k.rvához az biztos. Ez bebizonyítaná, hogy még annyira sem vagyok életképes, hogy egy lányt összeszedjek :)

19f

2012. máj. 30. 19:27
 42/112 anonim ***** válasza:
4%

19:27

majd 25+ évesen elmész..

2012. máj. 30. 21:55
 43/112 anonim ***** válasza:
71%
nekem akkor is jó érzés volt k.rvával elveszteni;) 19/F
2012. máj. 30. 21:57
 44/112 anonim ***** válasza:
5%
offoljátok már szét még jobban a témát.. hülye b*rmok.....
2012. máj. 31. 10:38
 45/112 anonim ***** válasza:
82%
te offolsz te hülye.:D
2012. máj. 31. 10:40
 46/112 anonim ***** válasza:
100%

Ki nem szarja le hogy kivel veszti el?

Most őszintén,ha mondjuk egy lány egy nap után lefekszik valakivel az nem ugyanaz?

2012. máj. 31. 11:40
 47/112 anonim ***** válasza:
74%

Kedves Anyuka!

Erről én őszintén tudok írni, mivel én is érintett vagyok a témában. Sajnos 24 éves vagyok már, és nekem sem jött össze a dolog. Igaz rendesen önbizalom hiányos vagyok, de volt 3 barátnőm már, akik még jó nők is voltak. De egyszerűen az ágyig sohasem jutottam el velük, mert 1-2 hónap után vége lett mindegyik kapcsolatnak. A mai lányokkal nagyon nehéz szerintem, én meg túl jófiú vagyok egyszerűen. Túl jószívű és kedves, ezért egy idő után rám unnak a lányok gondolom. (Bátyámnak ugyan ilyen problémái vannak, csak 36 évesen, pedig nagyon jól keres, jó női is vannak) A mai nőknek az igazi bunkó tahó rosszfiú jellem kell, és ez bizony általánosítás, mert legbelül a határozott keményvonalas macsókat szeretik.

Sajnos ezen felül mind a négy barátnőmnek volt valami lelki baja. Ezt gondolom rajtam élték ki, kivétel nélkül. Azóta rájöttem, ezt nem kedvességgel kell kezelni, hanem karon fogni erősen, és keményen megmondani nekik hol a határ. Szóval egyáltalán nem könnyű a mai lányokkal, alap igazság, hogy a primitív bunkó embereknek 100x könnyebben megy a csajozás, mint a kicsit érzékenyebb, értelmesebb srácoknak.

Ezért jutottam oda én is, hogy most már véget vetek ennek a dolognak, és elmegyek egy fiatal diáklányhoz. Senki nem fogja tudni, a férfi becsület miatt nem fogom elmondani se most, se később, még ha lesz feleségem akkor sem. Ez a dolog engem már pszichikailag is akadályoz, 18 évesen még elment, de most már bánom, hogy nem akkor mentem el. Bíztam mindig a dologban, de nem jött össze. Pedig még egyéjszakás kalandom is lett volna, de nem vitt rá a lélek, hogy a részeg csajt jól megkettyintsem. :( Túl jóindulatú vagyok sajnos.

Az i-re a pontot pedig a legutóbbi, amúgy hisztérikus és barátnőm tette fel, akivel egyik oka, hogy szétmentünk az az volt, hogy viccet csinált a szüzességemből. Én barom elmondtam neki, ő pedig furcsán nézett. Szánalmasnak tartott, ebben máig bizonyos vagyok. Pedig ő is szűz volt, ez meg még egy lapáttal rátett a dologra, mert így nem adta oda magát olyannak aki bénázik. Na így legyen bátor az ember. Ráadásul valaki elterjesztette rólam, és visszahallottam egy-két dolgot, hogy kiröhögtek a hátam mögött.

Szóval összegezve, nem könnyű a mai fiatalok sorsa, mert felfordultak a nemi szerepek, de emellett a nők ugyan férfias, agresszív, kissé flegma partnerekért sírnak, a rendes srácokat meg eldobják. Mondhatni ez a női vadászösztön.

Tehát ne aggódjon kedves Anyuka! Valószínűleg a fia még jót is tett saját magával, mert így már nem kell megalázni a magát a leendő barátnői előtt a szüzességével, és nem kell végigjárnia azt az utat, amit én 6 év alatt. Sokszor csak azért nem mertem belemenni a szexuális dolgokba, mert féltem a megalázástól, ami a 100%-os bénázás miatt van.

A fia egy egészséges kamasz lesz, és emiatt akár nyíltabban ismerkedhet, szépen beletanul a dolgokba majd és igazi férfivá cseperedik.

2012. máj. 31. 13:41
 48/112 anonim ***** válasza:
72%

Előzőhöz javítás: "Sajnos ezen felül mind a négy barátnőmnek volt valami lelki baja. "

...valójában három komolyabb barátnőm volt, ahogy fentebb írtam... a negyedik csak egy hetes volt, szóval azt nem is veszem annak. Az is baromi megalázó volt, ahogy meggondolta magát, miközben én teljesen beleestem :( Akkor mi a francért szivatják az embert... Persze elismerem, ez férfi oldalról is megeshet.

Még annyit írnék ehhez, hogy én legalább elismerem a hibáimat, a kedvesség, szeretet, romantika ma már nem fegyvertény, sohasem szabad túlzásba vinni, és apró adagokban adagolni kell a flegmaság mellé, hogy úgy érezze a lány, ez valami fűszer a kapcsolatban. Egy szó mint száz nem szabad elkényeztetni a mai lányokat ;)

2012. máj. 31. 13:45
 49/112 anonim ***** válasza:
75%

Még mindig az előző: Engedjetek meg még egy gondolatot...Az egyéjszakás kalandokról. Manapság teljesen divat lett, a részegen kefélés buli után. Szinte minden barátomnak volt már 1-2-3 ilyen kalandja. Mondom nekem is lehetett volna. Lehet kihagytam (Fő oka mondjuk a szüzességem volt, mert egyéjszakásnál nem lehet bénázni, különben irtó nagy megalázás lesz a vége, ami aztán egy életre megnyomoríthatja az embert) de sokan írjátok, hogy menjél le csajozni, szedjél fel valakit, aztán meg is van.

Az ilyen könnyen felszedhető parti ribancok, sokszor a prostiknál is rosszabbak. Egyrészt franc se tudja részegen kivel szexel gumi nélkül is akár! (Sok ilyet hallottam, haveroktól is, hogy kipróbálták gumi nélkül is a csajjal, csak úgy) Többen fogamzásgátlót szednek, és így keféltetik meg magukat, akár hetente mással is.

Kérdem én, hol jobban ezek a prostiknál? Egészségügyi szempontból még akár veszélyesebb is, mint egy óvatos örömlány, akinek van eü. igazolása is, és mindig óvszerrel csinálja.

Értelmes lányokat meg baromi nehéz találni mostanában komoly kapcsolatra... Egyetemen meg még nehezebb, mert ott a sok karrierista csaj, akik nem is akarnak barátot, mert ott az egyetem, és nem férne bele. Az ilyen partizós, kefélős lányokról fentebb írtam. Ezen halmazon kívül kell keresni barátnőt, de ővelük meg alig lehet találkozni valahol. Ráadásul az ismerkedés is necces, mert általában sokkal félénkebbek, visszahúzódóbbak, mint a ribanc társaik. Teljesen más világ lett, mint 20-30 éve, ez biztos.

2012. máj. 31. 14:03
 50/112 anonim ***** válasza:
23%

34F-nek, aki 10 éve nem szűz azt ajánlom, hogy inkább ne kérkedjen ezzel, mert a 24 évesen elveszteni az ember szüzességét igencsak megkésett dolog.

Én már 19 évesen is úgy éreztem, hogy nagyon le vagyok maradva. Az emberben súlyos gátlások alakulhatnak ki minél tovább szűz marad. Túl sokat az ember a szextől. Meg beleég a bűntudat, hogy nem tudja teljesíteni a kötelességét. A legfesztelenebb srácok, akiket ismertem mind korán (16 évesen, vagy korábban vesztette el a szűzességét).

Különben sincs joga szídni a Fiúhadsereget, akik nem tudnak csajozni. 24 évig ön sem tudott ezekszerint. Sokáig tartott beletanulni. Csak összehasonlításképpen 24 éves koromra én már 6 nővel voltam, és én nekem is gondjaim voltak a nőkkel kezdetben.

2012. máj. 31. 14:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!