Anyukák! Mit tennétek ha kiderülne, a 18 év körüli fiatokról, hogy fizetett az első szexért?
Megtudtam, hogy fiam egy prostituálttal veszítette el a szüzességét. Valamint hajlok arra is, hogy rendszeresen igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Valahol felelősnek érzem magam e téren, hogy így történt. Nem erre neveltem és szerintem megkapta a kellő felvilágosítást is. Szégyenlem magam miatta. Se a fiamnak se a férjemnek nem mertem szólni erről, nagyon félek, hogy családi botrányba törne ki a dolog. Sokszor próbáltam vele beszélni párkapcsolati dolgokról, de mindig másra terelődött a szó. Arról meg csak most bizonyosodtam meg, hogy problémái vannak a lányokkal. Talán nem megy neki a csajozás? Vagy csalódások miatt tette? Miként segíthetnék neki?
43/N
Bocsi, egy két hibát benne hagytam.
Javítás: "Mert 24 évesen,"; "Túl sokat vár az ember";"16 évesen vesztették el".
13:41 teljesen korrekt amit leírt, az emberekben már 18 éves koruktól kezdve már nyomasztó ha szűz. E kor felett már le is nézik a lányok őket függetlenűl attól, hogy "szeretik" (Talán akad kivétel, de nem mindenki olyan szerencsés, hogy kifog ilyet). És pl ha valakit megaláznak emiatt akkor az is igen komoly sérülést tud okozni az embernek. Sajnos a mai lányok már esélyt sem adnak ha valaki nem magas vkigyurt vagy gazdag. Adott egy "kisember" amiről persze ő nem tehet, vagy szegény amiről ebben az országban szintén nem tehet, vagy nem kigyúrt amiről nem tehet, de mi van ha egyáltalán nem érdekli. Az ilyeneknek meg nehéz becsajozni így nemsoda ha túlmennek a 18as határon.
Kérdező, a fiad teljesen érthető, és nem lenézendő (a nők mai igényei mellet nem, teljesen érthető, hogy a könnyeb utat választja egy olyan út helyet amin nagy a bukás veszélye és a bukás eredménye szinte kimagaslik az út jó eredménye felett).
Képzelj el két dolgot:
1. Nem megy el prostizni, nem érdekli a lányokat mert nem felel meg a követelményeiknek (persze nem tudhatom mert nem ismerem), 24 éves koráig kiéletlen, begyepesedett depressziós emberke lesz, aki inkább megerőszakol valakit csak nőhöz jusson
2. Elment prostizini már nem nyomja szívét, hogy jaj mielesz ha megtudja, hogy szűz vagyok sokkal felszabadúltabban megy a csajozás stb stb.
És egy bónusz:
lehet feleslegesen ment el, mert tényleg sikere lett volna, de az emberben ok nélkül nem alakulni ki olyan gondolatod, hogy prostihoz menjen egy barátnő helyett. Főleg mint írtad rendesen nevelted.
A kérdésedre a válasz: Ne tegyél semmit, lehet, hogy még örülnél is neki ha megtudnád az esetleges alternatívát (amit persze már nemfogsz)
"A válaszíró 33%-ban hasznos válaszokat ad."
Ugye nem gondolod, hogy ezek után bárki is komolyan vesz téged?
Szegény megkeseredett fiúcskák. Még nőzni sem tudnak, hát megveszik. Grat!! :D
Nem csak én írom ezt IQ-huszár...
Akár tetszik akár nem, a férfiak nagyrésze nem tud csajozni. Vagy mondjuk úgy, hogy nem felel meg a nőknek.
Vagy emberfeletti energiákat beletesznek a dologba, mint pl. én. Vagy elmennek kur.vához, ha időben el akarják veszteni a szüzességüket. Számotokra mindkettő ciki, de ha a helyükben lennétek ti sem tudnátok mást csinálni. Így vagy úgy meg kell oldani. Amíg ezzel az ember másoknak nem árt, addig semmi szégyellnivaló nincs benne.
13:41 vagyok.
Előzőekhez...ezt nő sohasem fogja megérteni. Nektek lehet ajándék a szüzesség, lehet kitolni akár 20 éves korig is, senkit nem fog zavarni, sőt még örül is neki a srác (Bár köztünk szólva, sokan tartják átoknak a nők szüzességét is 18-20 éves korban. Egy szűz lánnyal sokkal nehezebb elérni bármit is, szex terén, főleg ha a másik is szűz. Most, hogy belegondoltam, lehet nálam ez is volt a probléma. A három komoly barátnőm közül mindegyik szűz volt 16-18 évesen. Ezért baromi nehézkesen alakult a szexuális közeledésünk, végül más okok miatt rossz lett a kapcsolat és inkább kiléptem,vagy kiszeretett a lány.
Nekünk férfiaknak, ez egy fizikai-pszichikai akadály, óriási visszatartó erő tud lenni. Úgyhogy teljesen irreleváns a nők véleménye ebben a témában. Bárki is legyen a barátnő vagy alkalmi partner, ha szűz, vagy nem szűz, akkor is a férfinak megalázó érzés ha ő szűz, és feltehetőleg bénázni fog. Mert mindenki bénázik.
Nekem a full kontakt ismeretlenekkel csajozás nem nagyon megy, talán több szenvedést okozna a visszautasítás, mint amúgy. Viszont sok lánybarátom van, és az összes barátnőm így jött össze. Nem vagyok egy Jake Gyllenhal, szóval nekem nem megy az, hogy csak leszólítok egy csajt aztán kész. Pénzem sincs túl sok, szóval ez az egóforrás sincsen. Sok-sok sorstársam van még így... Erre még jön rá a szüzesség ténye is, meg hogy nem mindenki 20 centis farok rendelkezik, esetleg szégyellős is. Hová legyen önbizalom csajozni? Ez pedig anélkül nem megy. Könnyű azt mondani.
tegnap 21:55-nek
19:27-es 19F vagyok.
Nem kizárt, hogy 25 felett elmegyek k.rvához :D De annál sokkalta hamarább találok én magamtól is lányt :P
Én is 18 vagyok, úgyszintén még szűz, és én is gondolkodtam már ebben a dologban hogy igénybe veszem. Mert a mai lányok... és már nem látom értelmét, túl sokat vártam.
És sajnálom a fiad, együtt érzek vele
18/F
Gyökér vagy te, azért ezekkel a dolgokal óvatosabban már.
14-16 szerinted odáig sülyednék? mert 17 az hagyján, de a korombeliek meg idősebbek, egy kis városban élek, és az a helyzet megnézném hogy itt te mire vinnéd! És nem érdekel, az teljesen igaz van benne az én hibám is de kezdjük ott már csalódtam is több ilyen hiba nem lesz... önbizalmam nem maradt semmi, és annyira feladtam már hogy nincs kiút, és megteszem, és a többi már nem érdekel,csak legyen vége a vizsga időszakomnak...
Éljenek az örömlányok!!
Éljenek az örömlányok!!
Éljenek az örömlányok!!
Éljenek az örömlányok!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!