Anyukák! Mit tennétek ha kiderülne, a 18 év körüli fiatokról, hogy fizetett az első szexért?
Megtudtam, hogy fiam egy prostituálttal veszítette el a szüzességét. Valamint hajlok arra is, hogy rendszeresen igénybe veszi ezt a szolgáltatást. Valahol felelősnek érzem magam e téren, hogy így történt. Nem erre neveltem és szerintem megkapta a kellő felvilágosítást is. Szégyenlem magam miatta. Se a fiamnak se a férjemnek nem mertem szólni erről, nagyon félek, hogy családi botrányba törne ki a dolog. Sokszor próbáltam vele beszélni párkapcsolati dolgokról, de mindig másra terelődött a szó. Arról meg csak most bizonyosodtam meg, hogy problémái vannak a lányokkal. Talán nem megy neki a csajozás? Vagy csalódások miatt tette? Miként segíthetnék neki?
43/N
a prostizással az a baj, hogy tapasztalatot nem szerez... (csak ha sokszor elmegy, ami viszont már tényleg undorító és mellesleg költséges) szóval ha csak a szüzességét akarja elveszteni, arra jó, de attól még nem lesz semmi. Valami löketet lehet hogy ad, de hosszú távon, komoly kapcsiban, ha előkerül a szex ugyanúgy tartani fog tőle, mert itt már "meg kell felelnie" (persze nem szó szerint, mert az összecsiszolódáshoz is idő kell, meg eleve egy kapcsolatban nincs olyan hogy elvásár, de m1.)
Szóval csak annyi, hogy elmondhatja, hogy nem szűz, de ez nem fogja föloldani azt a nagy mértékű gátlást, ami benne van. Márpedig valami nagy baj van vele, hogyha prostihoz folyamodott.
Ilyen szempontból szerintem is túl van dramatizálva ez a szüzesség dolog, attól, vagy anélkül semmi nem lesz jobb/rosszabb.
Erkölcs? A mai világban? Csak az itteni kérdésekből kiindulva a világ két végletre szakadt.
13-14 éves kislányokra és kisfiúkra, akik már ekkor elvesztik és rengeteg szexpartnerre tesznek szert életük során és a másik véglet, 18, de inkább 20 fölötti fiúk, akiken óriási a társadalmi nyomás és szintén 18, de inkább 20 fölötti lányok, akiknek már kevésbé nagy a társadalmi nyomás, mert lányoknál sokkal értékesebb a szüzesség, de azért őket is zavarja.
A baj az, hogy a 18-20 fölötti szűz lányok és fiúk nem igazán találnak egymásra, talán pont azért, mert ha járnának szórakozni, akkor már nem lennének szüzek, utcán és más nyilvános helyen pedig ma már nem ismerkedik az ember, egy ilyen "öreg" szűz pedig akár lány, akár fiú, sokkal gátlásosabb is, ami újabb akadályt gördít a spontán ismerkedés elé.
Ezek után most őszintén, tényleg akkora szégyen a prosti? Még ha jól is néz ki a fiad, sokkal nagyobb eséllyel talál egy olyan "tartós kapcsolatot", akin végigment egy kisebb községnyi pasi, még ha titkolja is a múltját és előadja a jó kislányt és mivel írtad, hogy jó az anyagi helyzetetek, újabb plusz indok, amiért érdemes behálóznia a fiadat. Ráadásul a fiad olyannyira szerelembe eshet, hogy nem hallgat a józan észre és még a családját, vagyis titeket is elmar magától egy haszonleső, számító szuka miatt. Ez jobb lenne? Erkölcsösebb?
Így legalább nem görcsöl.
Minden szülő álma, hogy a fia egyszer talál egy rendes lányt, de a generációs különbség miatt rengeteg, még magát tájékozottnak tartó szülő is meglehetősen naivan ítéli meg a mai fiatalságot. Hihetetlenül kicsi az esély, hogy rendes lányt találjon. És ma már minden lány fizetős így, vagy úgy. Elmúltak azok az idők, mikor még egy fagyival le lehetett venni őket a lábukról.
Ez ma már csak két esetben lehetséges. A partilotyóknál, akiket lehangoló a falnak támasztva meghúzni egy kocsma WC-jében és alap, hogy külsőre bejöjjön a srác a csajnak, a másik pedig az előbb említett 18-20 feletti szűz lányok, de őket megtalálni egy ekkora országban egyenlő a lehetetlennel. De még egy igényesebb lotyó (tudom, oximoron) is elvárja, hogy minimum 10000 forintot ráköltsön a kiszemelt kan. Ehhez képest a prosti jó üzletnek számít.
"Ráadásul a fiad olyannyira szerelembe eshet, hogy nem hallgat a józan észre és még a családját, vagyis titeket is elmar magától egy haszonleső, számító szuka miatt"
És szerinted elképzelhetetlen hogy egy gazdagabb, jómodú fiút őszintén tudjon szeretni egy lány? Ne csak a pénzéért?
Meg amúgy: igen, ha nagyon elnagyoljuk, akkor két véglet van, DE! attól, hogy valaki nem szűz, nem jelenti hogy vévigment rajta a fél város. (Éppe zt fejtettem ki az előző kommentemben, hogy attólm hogy prostival elveszti a szüzességét, nem jut előbbre)
Szóval itt szeretném leszögezni hogy van köztes kategória.
Az én anyám már többször lebuz..ott a hátam mögött, mert hogy nincs csajom, és persze szűz vagyok még. Egyszer a fél család előtt(két szobával voltam odébb, de annyi esze nem volt hogy rájöjjön hogy hallhatom). Na erre varrjál gombot anyuka! Az én családomban tehát így megy a párkapcsolatban való keresgélés segítsége, hogy a hátam mögött kiröhögnek, és lebuz..ak.
Ja és érdekességként, az öcsém egy ribancal járt, ami annyit tett hogy ha a csaj feljött vidékről, akkor megkereste a tesómat, és jókat d...ak. A tesóm ennek ellenére haza hozta, és mindenki azt hitte a barátnője. A bátyám meg többször k...t discoban, büdös szut..kal, sőt a szüzességét is úgy vesztette el, hogy gyakorlatilag megerőszakolta egy csaj. Szal valahogy ez az erkölcs dolog amiről te írsz, olyan nagy hazugságnak tűnik, hiszen én is elveszhettem volna egy disco koszos wc-jében,(persze béna lettem volna, ami még cikibbé tette volna a dolgot), esetleg egy hivatásossal. De mivel eddig nem tettem én vagyok, lúzer ratyi. (Azt ugye mondanom sem kell hogy az önbizalmam eléggé, meggyengült az utóbbi években)
Tehát a prostizás ismerve a mai világot nem is akkora bűn, mint aminek te beakarod állítani.
"Talán nem megy neki a csajozás? " De biztos ő egy adonisz, azért ment prostihoz:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!