Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megerőszakoltak. Hogyan...

Megerőszakoltak. Hogyan tudnám elfelejteni? :'/

Figyelt kérdés
(2008 szilveszterén)12éves koromban vesztettem el a szüzességemet.megerőszakoltak.szüleim egyik barátjánál voltam a szüleimmel együtt.apum haverjának ott volt egy (számunkra) idegen férfi az élettársával és a kisgyermekükkel.a kisfiúval kirakósat játszottam az egyik szobában(nagyon szeretem a kisgyerekeket).bejött az apukája,tovább játszottunk,beszélgettünk,aztán a kisgyerek kiment a szobából.az apuja elkezdett simogatni és amikor rájött,hogy mindig elfogom tolni a kezét,egyik kezével befogta a számat,másikkal lehúzta a nadrágomat,majd lefogott és megerőszakolt.nagyon fájt,ahogy csinálta,erősen szorított!azóta rémálmaim vannak,minden éjjel újra lezajlik az egész,sírva ébredek,nem megy a felejtés.félek a szextől,félek elaludni.mindig kb 2órákat alszom,akkor is ezt álmodom!rettenetes így élni!hogyan tudnám elfelejteni végre?:'((
2012. márc. 3. 14:36
1 2 3 4 5 6 7
 61/63 anonim ***** válasza:

Látom, hogy nem mostani kérdés, de ha még nem sikerült feldolgoznod az Eszter alapítványnál is tudsz segítséget kérni. Felhívod őket, hangrögzítő indul be. Ott elmondod, hogy xy vagy és szeretnéd, hogy visszahívjanak ezen a számon: 06 xxx xxxx Miután visszahívtak elmondod, hogy szeretnél egy ottani pszichológushoz menni.

Ezt azért írtam le, mert nekem ez a része volt a legnehezebb. Adnak egy távolabbi időpontot és az se baj, ha régebbi esetről van szó.

2014. ápr. 18. 14:34
 62/63 anonim válasza:

Előző vagyok:Ha kertes házban élsz, javaslom vegyél háziállatot (bármit amit el tudsz tartani) és beszélj hozzá!

Segíteni fog. //Utolsó szavak//

2014. szept. 21. 21:40
 63/63 anonim válasza:
Mi történt? Sikerült túl lépni ezen? Látom,h nagyon régi kérdés.
2015. febr. 5. 21:34
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!