Megerőszakoltak. Hogyan tudnám elfelejteni? :'/
Először is a pasinak azt kívánom, hogy élete végéig egy melegekkel teli cellában rohadjon...
Átérzem a fájdalmadat, Kérdező. Én 5 éves voltam, amikor nagyapám egy ismerőse szexuálisan molesztált. Megerőszakolás nem történt, de enélkül is megviselt a dolog.
Nagymamám épp nem volt otthon, én pedig az ő szomszédjukban lakó kislánytól jöttem haza, akivel sokat játszottam együtt. Nagyapám eközben bement a házba, mert keresett valamit. Az ismerőse, egy 50-55 év körüli férfi pedig megkért, hogy mutassam meg neki a kiscsirkéinket. Gyanútlanul hátravezettem a baromfiudvarba, ő jött utánam. Elkapott hátulról és benyúlt először a nadrágomba, aztán a bugyimba, és mondta, hogy ő nagyon szereti a kislányok punciját. Megmoccanni sem tudtam, annyira leblokkoltam. Ezt követően a száját az enyémhez szorította és beledugta a nyelvét a számba...undorító volt. És a lelkemre kötötte, hogy senkinek ne mondjam el. Mivel félénk, ijedős kisgyerek voltam, 24 éves koromig senkinek nem beszéltem az esetről. Akkor mondtam el a családomnak, Anyukám napokig sírt, Apukám pedig mondta, hogy ha megtudja, ki volt az, és még él az illető, akkor megöli. Kérdezték, hogy miért nem mondtam el eddig. Én mondtam, hogy nem mertem, mert a bácsi azt mondta, hogy nem szabad tudnia senkinek.
Szerencsére ez az eset, bár mély nyomot hagyott bennem, nem tett szexuálisan frusztrálttá, de a mai napig undorral gondolok vissza rá.
Kedves Kérdező, ha valóban igaz, amit írtál, mindenképp beszélj róla a szüleidnek, és a feljelentést még mindig megtehetitek. Az ilyen mocskos pedofilokat a börtönökben sem szeretik. A többszörös gyilkosok, bankrablók pokollá teszik az életét.
27/L
Trollface..
Tudod, nem minden 12 éves lány menstruál..így eléggé nyilvánvaló hogy nem lehet gyereke..de tudod igenis..egy családapa is lehet pedofil. arra nem gondolsz, hogy a feleségét erőszakkal tartja maga mellett..idióta!-.-"
#17: lecsukatni *és* műtéti úton eltávolíttatni a problémát okozó szervet. Amúgy minden pedofillal ezt kéne tenni.
Kérdező: fel kéne jelenteni az illetőt. Gondolom tudjátok a nevét. Az illető most 38 éves, és ha jól értem, van saját kisgyereke. Bele se merek gondolni, hogy mit él át az a gyerek...
előző vagyok.
"Köszönöm a válaszolóknak!anyunak tavaly elmondtam,előbb nem mertem.apu nem tudja.a férfiről azóta sem tudok semmit,hála az égnek nem találkoztunk azóta!34körüli am :( ezen kívül semmit nem tudok róla,tehát nem tudok mit tenni."
csak ki tudjátok deríteni a nevét, nem? az ismerőseitek nem tudják? nem kell nekik elmondani, hogy miért szeretnétek tudni.
Az a roh@dék itt mászkál szabadon ugyanabban az országban, ahol én is lakom!?!?! Ja, vagy én biztonságban vagyok felnőttként? De gyereket ne merjek szülni, mert egy őrült perverz megerőszakolhatja???
(bocsánat, egy kicsit elragadtattam magam. Rákerestem hasonló kérdésekre és rengeteg van. Kicsit kiakadtam...)
Engem 'csak' letapiztak, mikor 11 éves voltam, ráadásul fényes nappal az utcán, mikor mentem haza az iskolából. Én se mertem elmondani, máig se mondtam el a szüleimnek, de aznap végig bőgtem a szobámban, Ez Vácon volt, abban az utcában, ahol a 'Mouse' van - arra rövedítettem az állomás felé. Messze kerüljétek azt az utcát!
25N
Mondd el apukádnak, joga van tudni, hiszen az a feladata, hogy megvédje a családját. Nem értem miért hiszed róla, hogy dühöngő őrült, és megölné az illetőt, felnőtt ember, tud mérlegelni.
A másik, hogy azonnal szólni kellett volna, lett volna DNS minta, a faszit nemi erőszak és megrontás miatt egy életre lecsukták volna... Így már kisebb az esély erre, de attól függetlenül fel kellene jelentened, a rendőrség meg eljuttatna a megfelelő pszichológushoz, aki az ilyen ügyekre szakosodott. Ha hazugságvizsgálót kérsz, akkor meg még így is rá lehet bizonyítani az illetőre, és megfizet a tettéért. Elfelejteni nem hiszem, hogy el fogod, de ha teszel azért, hogy az illető rács mögé kerüljön, és ne csinálhassa meg másokkal ugyanezt, akkor az némi megnyugvást adhat, és sokkal könnyebb lesz feldolgozni ezt az egészet utána. Ezen gondolkodj el, mert most csak a félelmeid vezetnek...
Kieg az előzőhöz:
Bántalmazott nők és gyerekek segélyvonala: 06-80-505-101 (este 6 és 10 között)
Ha az apukád mégsem hallgat meg, vagy mégis félsz elmondani neki, akkor menj be a rendőrségre, közöld, hogy megerőszakoltak, a többit az ottaniak elintézik.
Az, hogy megtudd, hogy ki volt az illető nem a te feladatod, és nem is a szüleidé, hanem a rendőrségé. Nincs értelme kérdezősködni, a rendőrség megteszi azt, és nagyobb nyomatékkal, mint amire ti képesek vagytok... Ez egyáltalán nem az a téma, ahol puhatolózni kellene.
off: Anyukád úgy kezeli a helyzetet, mint egy komplett idióta, a helyedben nem bíznék a tanácsaiban.
off ilyen trollface embereket úgy de úgy megvernék...
amúgy nagyon sz@r ami veled történt, sajnálkozni nem fogok mert énnekem rossz érzés.próbáld meg valakinek elmondani, ha másnem akkor magadnak ,de hangossan.hidd el énvelem is sokminden megtörtént és ez valamit segített.(apum végett, de nem témába illik)Kicsit hülyeség de attól nekem ez segít egy kicsit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!