Megerőszakoltak. Hogyan tudnám elfelejteni? :'/
De nagy KAMU!!
Az amúgy egyik válaszolónak sem tűnt fel hogy vajon miért nem lett terhes?!
Az meg a másik ha 12 évesen megerőszakolnak biztos vagyok benne hogy megemlíted a szüleidnek,minden gyerek ezt teszi,főleg ennyi idősen,ja és persze az is különös hogy a ház egyik szobájában erőszakolnak meg,holott elvileg a szüleid is a házban vannak,ezt még a leghülyébb férfi sem kockáztatja meg,elhiheted,szóval nem kell az esti mese,nekem nem adod be a sztorit..
Ez szörnyű! Nagyon sajnálom, hogy ezt tették veled!!
Legszívesebben jól megveretném azt a fickót, aki ilyet mert tenni veled!
:(
Trollface, idióta vagy.
simán le tudott ez zajlani úgy, hogy a lakásban voltak a szülők, lehet, hogy tévéztek, akármi, el voltak foglalva, nem figyeltek oda, nem hallottak semmit. mit gondolsz, miért fogta be a száját?
hogy miért nem lett terhes? szerinted minden védekezés nélküli szexből lesz baba? ráadásul, 12 éves volt, simán lehet, hogy még nem is volt elég fejlett ahhoz a szervezete. ha egy ötévest erőszakolnak meg, azt is kamunak hiszed, mert nem lett terhes?
Ne ismételd már magad,amúgy hány éves is vagy 12-13?
Hát én jóval több,szóval lehet ezért még nem kéne le idiótázni a másikat,mert teljesen más véleménnyel van a dologról,én csak leírtam szerintem mik azok a dolgok amik gyanúsak vagy nem passzolnak a történetbe,és én ezt a történetet elég nehezen tudnám elképzelni,viszont neked semmi jogod nincs leidiótázni a másikat,holott nem is ismersz,és gondolom nem is vagy több 12-13 évesnél,de nem érdekel,én így gondolom lehet többen nem értenek velem egyet,de megmondom őszintén leszarom..
Nem szeretnék itt most vitázni veled,de azért tartom a véleményem hogy ez tiszta hülyeség amit itt leírt a kérdező..
trollface:
37 éves vagyok, háromszor voltam terhes. Mindháromszor több hónapos direkt próbálkozás előzte meg a teherbeesésemet. Javasolnám tanulmányozni a középiskolás biológia tankönyvet: egy nő egy cikluson belül mindössze néhány napon keresztül képes teherbeesésre, és akkor is mindössze 20% esélye van a fogantatásnak.
Úgyhogy az, hogy egy aktustól nem esik valaki teherbe, az égvilágon semmit nem bizonyít, csupán a saját tudatlanságodról tettél tanúbizonyságot.
Aztán: pszichológia. Az elme olyan, hogy ha valami nagyon-nagyon kellemetlen ér egy személyt, akkor azt elnyomja magában, nemhogy nem beszél róla, de egyszerűen emlékezni sem akar rá. Teljesen természetes, ha valaki nem beszél egy ilyen esetről - az lenne természetellenes, ha fűnek-fának mesélné! Én ismertem olyat, aki mesélt mindenkinek a megerőszakolásáról - ki is derült rövid úton, hogy szó sem volt erőszakról!
És akkor az utolsó "állításod": szerinted ha egy férfinak van családja, attól még nem lehetnek ferde hajlamai? Mondd, te még soha nem hallottál olyanról, hogy egy férfi a saját lányát, vagy akár a fiát molesztálta, vagy megerőszakolta? Mert sajnos számtalan ilyen eset van! És évekig hallgatnak róla az érintettek, mert bűntudatot, szégyent éreznek!
Úgyhogy minden, amit leírtál, merő ostobaság, és saját tudatlanságod birtokában szerencsétlen kérdező nem fogja merni felvállalni mindazt, ami történt vele, mert jön egy ilyen idióta, és közli, hogy kamuzik! Hát szállj már magadba egy kicsit! Te tényleg egy igazi troll vagy!
Nehéz felfogású vagy?
Leírtam hogy nem érdekel a véleményed,és nem szeretnék vitázni veled..
Melyik szót nem érted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!