Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megerőszakoltak. Hogyan...

Megerőszakoltak. Hogyan tudnám elfelejteni? :'/

Figyelt kérdés
(2008 szilveszterén)12éves koromban vesztettem el a szüzességemet.megerőszakoltak.szüleim egyik barátjánál voltam a szüleimmel együtt.apum haverjának ott volt egy (számunkra) idegen férfi az élettársával és a kisgyermekükkel.a kisfiúval kirakósat játszottam az egyik szobában(nagyon szeretem a kisgyerekeket).bejött az apukája,tovább játszottunk,beszélgettünk,aztán a kisgyerek kiment a szobából.az apuja elkezdett simogatni és amikor rájött,hogy mindig elfogom tolni a kezét,egyik kezével befogta a számat,másikkal lehúzta a nadrágomat,majd lefogott és megerőszakolt.nagyon fájt,ahogy csinálta,erősen szorított!azóta rémálmaim vannak,minden éjjel újra lezajlik az egész,sírva ébredek,nem megy a felejtés.félek a szextől,félek elaludni.mindig kb 2órákat alszom,akkor is ezt álmodom!rettenetes így élni!hogyan tudnám elfelejteni végre?:'((
2012. márc. 3. 14:36
1 2 3 4 5 6 7
 11/63 anonim ***** válasza:
87%

9 éves koromban csak a szerencse mentett meg attól, hogy átéljem... Évekre "elfelejtettem" a dolgot, egyszerűen elnyomtam az emléket a tudatom legmélyére, évekkel később bukkant elő, amikor rájöttem, hogy mi is történt akkor - mert 9 évesen fogalmam sem volt, hogy egy pasi miért simogat és miért fekszik rám, miért veszi szaporábban a levegőt, és miért olyan izgatott! Akkor is csak egy pillanat volt, és újra eltemettem, nagyon mélyre!

Az, hogy ezt most le tudtad írni, nagyon jó! Nem kell szégyenkezned miatta - szégyellje magát az, aki ezt tette veled!

Mindenképpen érdemes pszichológushoz fordulnod, mert ezt bizony ki kell beszélned, ki kell adnod magadból!

2012. márc. 3. 15:00
 12/63 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!ez egy nagyon hasznos válasz volt,és sajnálom,ami veled történt! :/
2012. márc. 3. 15:08
 13/63 anonim ***** válasza:
91%

"szégyellje magát az, aki ezt tette veled!" ne szégyellje, hanem minimum dögöljön meg!

Amúgy beszélj pszichológussal erről!

2012. márc. 3. 15:38
 14/63 A kérdező kommentje:
Hát nagyon remélem,h többé nem látom :( nem,erről nem...de elfogom kezdeni!rendbe szeretném hozni az életemet!
2012. márc. 3. 15:42
 15/63 anonim ***** válasza:
80%

Dehogy dögöljön meg, az túl könnyű lenne számára! Igenis viselje a tette súlyát élete végéig!

Kérdező: én egyszer láttam a pasit, aki molesztált. De mondom, én magát az aktust "megúsztam" - így is sok volt! Az illető buszsofőr, és csak egy pillanatra láttam meg a sofőrfülkében, és tudod mi volt az első gondolatom? Hogy eléugrom! Nem tudom, miért, így akartam bosszút állni, vagy mi... aztán rájöttem, hogy ezzel nem rajta állnék bosszút, hanem magamon és a szeretteimen, elvenném magamtól egy jó élet lehetőségét! Kb. ekkor kezdtem el feldolgozni az egészet, és teljes életet élni. Most családom van, és teljesen kiegyensúlyozott vagyok. Persze vannak gondok, de nem emiatt.

Neked sokkal rosszabb! Veled ténylegesen megtörtént, szembe kell nézned vele, túl kell lenned rajta. Őszintén szólva engem már egyáltalán nem érdekel, hogy mi lett a pasival... bízom benne, hogy a sors, vagy a Jóisten, vagy ki miben hisz, megbüntette kellőképpen, mert itt az emberi büntetés kevés... főleg ennyi idő után!

2012. márc. 3. 15:49
 16/63 A kérdező kommentje:
Hát,időm még bőven van kiheverni,mert 15éves vagyok,de örülnék,ha végre túl tenném magam,mert 15évesen minden éjjel átélni,reggel sírva kelni nagyon nem jó! :(
2012. márc. 3. 16:01
 17/63 anonim ***** válasza:
69%

Én az ilyet lecsukatnám.A pedofilokat még a börtönben is utálják.Nagyon rossz lesz neki,ha oda bekerül és meg fogja érdemelni,amit kap.

Lehet,az lenne a megoldás,hogyha beszélnél róla a pszichológusnak sokat,az nem jó,ha magadban tartod.

2012. márc. 3. 16:45
 18/63 anonim ***** válasza:
Mondjuk én fiú vagyok de én biztos megkeresném és kinyírnám ha valami rokonommal történt volna(Nehogy ez legyen ha apádmegtudja)Másrészt meg hogy sikerült apád elől elrejteni?Nem gyanakszik rá 1 ismerősöd se hogy van valami terhed?
2012. márc. 3. 20:11
 19/63 A kérdező kommentje:
Igazatok van!apum nem fogja megtudni!!!semmiképpen nem mondanám el neki!tudom,h milyen apum,képes lenne szó szerint kinyírni!:/
2012. márc. 3. 20:39
 20/63 A kérdező kommentje:
A barátaim nem gyanakszanak,semmit nem tudnak!nem feltűnő,mert csak éjjel jön ki rajtam,de akkor nagyon!
2012. márc. 3. 20:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!