Megerőszakoltak. Hogyan tudnám elfelejteni? :'/
9 éves koromban csak a szerencse mentett meg attól, hogy átéljem... Évekre "elfelejtettem" a dolgot, egyszerűen elnyomtam az emléket a tudatom legmélyére, évekkel később bukkant elő, amikor rájöttem, hogy mi is történt akkor - mert 9 évesen fogalmam sem volt, hogy egy pasi miért simogat és miért fekszik rám, miért veszi szaporábban a levegőt, és miért olyan izgatott! Akkor is csak egy pillanat volt, és újra eltemettem, nagyon mélyre!
Az, hogy ezt most le tudtad írni, nagyon jó! Nem kell szégyenkezned miatta - szégyellje magát az, aki ezt tette veled!
Mindenképpen érdemes pszichológushoz fordulnod, mert ezt bizony ki kell beszélned, ki kell adnod magadból!
"szégyellje magát az, aki ezt tette veled!" ne szégyellje, hanem minimum dögöljön meg!
Amúgy beszélj pszichológussal erről!
Dehogy dögöljön meg, az túl könnyű lenne számára! Igenis viselje a tette súlyát élete végéig!
Kérdező: én egyszer láttam a pasit, aki molesztált. De mondom, én magát az aktust "megúsztam" - így is sok volt! Az illető buszsofőr, és csak egy pillanatra láttam meg a sofőrfülkében, és tudod mi volt az első gondolatom? Hogy eléugrom! Nem tudom, miért, így akartam bosszút állni, vagy mi... aztán rájöttem, hogy ezzel nem rajta állnék bosszút, hanem magamon és a szeretteimen, elvenném magamtól egy jó élet lehetőségét! Kb. ekkor kezdtem el feldolgozni az egészet, és teljes életet élni. Most családom van, és teljesen kiegyensúlyozott vagyok. Persze vannak gondok, de nem emiatt.
Neked sokkal rosszabb! Veled ténylegesen megtörtént, szembe kell nézned vele, túl kell lenned rajta. Őszintén szólva engem már egyáltalán nem érdekel, hogy mi lett a pasival... bízom benne, hogy a sors, vagy a Jóisten, vagy ki miben hisz, megbüntette kellőképpen, mert itt az emberi büntetés kevés... főleg ennyi idő után!
Én az ilyet lecsukatnám.A pedofilokat még a börtönben is utálják.Nagyon rossz lesz neki,ha oda bekerül és meg fogja érdemelni,amit kap.
Lehet,az lenne a megoldás,hogyha beszélnél róla a pszichológusnak sokat,az nem jó,ha magadban tartod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!