Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Megerőszakoltak. Hogyan...

Megerőszakoltak. Hogyan tudnám elfelejteni? :'/

Figyelt kérdés
(2008 szilveszterén)12éves koromban vesztettem el a szüzességemet.megerőszakoltak.szüleim egyik barátjánál voltam a szüleimmel együtt.apum haverjának ott volt egy (számunkra) idegen férfi az élettársával és a kisgyermekükkel.a kisfiúval kirakósat játszottam az egyik szobában(nagyon szeretem a kisgyerekeket).bejött az apukája,tovább játszottunk,beszélgettünk,aztán a kisgyerek kiment a szobából.az apuja elkezdett simogatni és amikor rájött,hogy mindig elfogom tolni a kezét,egyik kezével befogta a számat,másikkal lehúzta a nadrágomat,majd lefogott és megerőszakolt.nagyon fájt,ahogy csinálta,erősen szorított!azóta rémálmaim vannak,minden éjjel újra lezajlik az egész,sírva ébredek,nem megy a felejtés.félek a szextől,félek elaludni.mindig kb 2órákat alszom,akkor is ezt álmodom!rettenetes így élni!hogyan tudnám elfelejteni végre?:'((
2012. márc. 3. 14:36
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 A kérdező kommentje:
Sejtettem,hogy ebből is lesz hiszti..de mint azt leírtam,SZILVESZTER...szüleim bulizni mentek át,csak nem akartak egyedül otthon hagyni...még jó,hogy nem rám figyeltek...ittak!na mindegy...ha meg annyira nem érdekel a gondom nem is tudom miért kezdtél bele...léptél volna tovább,ahogyan biztosan többen megtették,mivel őket sem érdekel...segítséget kértem,nem oltást,szóval ha valami nem tetszik,magadban tarthatnád!köszi...és köszönöm mindenkinek,aki NORMÁLIUS választ adott!sokat segítettetek!
2012. márc. 6. 22:43
 42/63 anonim ***** válasza:
ne is törődj az ilyen trollface féle barmokkal. fingjuk nincs a dolgokról. de tényleg pszichológus lenne a legjobb.
2012. márc. 7. 20:20
 43/63 A kérdező kommentje:
Psichológussal ezt a problémát nem merem meg beszélni...ugyanis más féle okok miatt járok,és elég rossz lenne,ha ezt elkéne mondanom "másnak" is...itt nem igazán szeretnám írni,h milyen jellegű dolog miatt járok,és ki az a "más" de semmi túl komoly ügy...iskolával kapcsolatos...a lényeg,h ezt nem nagyon szeretném neki elmondani,mert attól a "más"-tól már kaptam kérdéseket olyan témákról,amiket a psichológusomnak BIZALMASAN elmondtam..
2012. márc. 7. 21:29
 44/63 anonim ***** válasza:
A pszichológus azért van, hogy megpszichologizájon. Ő a te embered, nem a szomszéd lány meg a sulitárs. Kicsi lány, mondd el a pszichológusnak, különben fiatal felnőtt korodra sem lesz egy normális kapcsolatod sem a történtek miatt..
2012. márc. 8. 14:36
 45/63 anonim ***** válasza:
18%
Nem mered elmondani a pszhihológusnak? Akkor kinek mered? Nem is értem miért vagy ilyen fogyatékos,kiírod ezt a témát hogy segítséget kérj,erre javasolják neked a pszihológust,te meg nem mered elmondani,intelligens vagy te is!
2012. márc. 8. 14:47
 46/63 anonim ***** válasza:
Na igen, ez valamilyen szinten dühítő. Hogy télleg felteszed a kérdést, segítséget vársz. Mindenki elregéli, hogy a legnagyobb segítség nyilván a pszichológus lenne. Erre beközlöd egyre többször, hogy hagyjunk a pszichoval. Akkor mégis mi lesz? Sírhatsz a nemtudomki vállán, de attól nem lesz jobb.. Tegyél magadért, mert szerintem becsülöd magad annyira..
2012. márc. 8. 15:13
 47/63 anonim ***** válasza:

pedig, valószínűleg van összefüggés a kettő közt. az iskolai dolgok meg ez az eset közt. bizony el kéne neki mondanod, mert úgy tudna jobban segíteni.

az idióta trollfacenek meg: képzeld, írásban, személytelenül sokkal, de sokkal könnyebb elmesélni valamit, ami nyomja a lelkedet, mint élő személynek.

ettől függetlenül kérdező, rá kéne magad venned.

2012. márc. 8. 19:27
 48/63 anonim ***** válasza:
7%

Utolsó válaszolónak: Még mindig nem vagyok idióta,és nem is értem miért mondogatod rám ezt folyton,lehet beakadt a lemez? vagy mi bajod?

Én csak nem értem hogy minek sajnáltatja itt magát az interneten,most komolyan mit vár? Hogy mindenki leírja neki hogy jajj szegény kislány,mert hát a jó tanácsot,vagy a megoldást a problémájára nem fogadja el,akkor mit lehet tenni? Mintha azt olvastam volna,hogy most 15 éves,na akkor lehetne annyi esze,ha tanácsot vagy segítséget kér,akkor legalább elgondolkozik rajta,de nem ő b@szik rá és hidjétek el ha ez akkora problémát okozott volna neki mint leírta hogy ő egész éjjel sír,rosszat álmodik,stb akkor már rég felkeresett volna egy szakembert,na meg azt sem értem mert leírta hogy az édesanyját beavatta,hogy akkor az miért nem csinál valamit,miért nem viszi el orvoshoz,persze ha tényleg olyan rossz az élete mint leírja..Én nem hiszem,hogy van olyan édesanya aki nem tenne semmit annak érdekében hogy jobb legyen a lánya élete,és kérdező miért nem mondod ezeket a dolgokat anyukádnak? Én nem hiszem hogy nem tudna semmit csinálni PL: elmentek dokihoz,vagy elmentek nyaralni,kikapcsolódni kicsit azért ott is fogsz felejteni..

Ja utolsó válaszolónak: Nyugodtan írhatod hogy micsoda idióta vagyok,mert szarok a fejedre :P

2012. márc. 8. 23:24
 49/63 anonim ***** válasza:

Véletlenül akadtam bele a kérdésbe, azért néztem bele, mert személyesen ( bár áttételesen ) is érintve vagyok benne.

Kérdezö, ne haragudj, nem tudok tanácsot adni, nehéz dolog, tudom .

TROLLFACE ! te igen bunkó bamba agyatlan barom állat ! Légy erös attól hogy aszük agyadba nem fér bele léteznek ilyen dolgok, a páromat 11 éve eröszakolták meg 17 éves korában, azóta is van, hogy ugy ébred egy rémálomból, hogy percekig harcol velem, és menekülni akar, mert azt hiszi hogy bántani akarom.

Nem mondta el annó a szüleinek, és nem is jelentette fel , mert szégyellte azt ami történt. Nem "jókislány" nem kiscserkészek a barátaink, a féreg azóta

több hetet tölt minden éveben a kórházban amióta kiderült, de ettöl függetlenül sem tudta teljesen feldolgozni a dolgot.

2012. márc. 9. 01:54
 50/63 anonim ***** válasza:
5%

Először tanulj meg írni :D

Amúgy meg leszarom a kérdezőt,ha ennyire nem képes hogy elfogadja a tanácsot,akkor nincs neki olyan nagy baja..

2012. márc. 9. 07:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!