Megerőszakoltak. Hogyan tudnám elfelejteni? :'/
pedig, valószínűleg van összefüggés a kettő közt. az iskolai dolgok meg ez az eset közt. bizony el kéne neki mondanod, mert úgy tudna jobban segíteni.
az idióta trollfacenek meg: képzeld, írásban, személytelenül sokkal, de sokkal könnyebb elmesélni valamit, ami nyomja a lelkedet, mint élő személynek.
ettől függetlenül kérdező, rá kéne magad venned.
Utolsó válaszolónak: Még mindig nem vagyok idióta,és nem is értem miért mondogatod rám ezt folyton,lehet beakadt a lemez? vagy mi bajod?
Én csak nem értem hogy minek sajnáltatja itt magát az interneten,most komolyan mit vár? Hogy mindenki leírja neki hogy jajj szegény kislány,mert hát a jó tanácsot,vagy a megoldást a problémájára nem fogadja el,akkor mit lehet tenni? Mintha azt olvastam volna,hogy most 15 éves,na akkor lehetne annyi esze,ha tanácsot vagy segítséget kér,akkor legalább elgondolkozik rajta,de nem ő b@szik rá és hidjétek el ha ez akkora problémát okozott volna neki mint leírta hogy ő egész éjjel sír,rosszat álmodik,stb akkor már rég felkeresett volna egy szakembert,na meg azt sem értem mert leírta hogy az édesanyját beavatta,hogy akkor az miért nem csinál valamit,miért nem viszi el orvoshoz,persze ha tényleg olyan rossz az élete mint leírja..Én nem hiszem,hogy van olyan édesanya aki nem tenne semmit annak érdekében hogy jobb legyen a lánya élete,és kérdező miért nem mondod ezeket a dolgokat anyukádnak? Én nem hiszem hogy nem tudna semmit csinálni PL: elmentek dokihoz,vagy elmentek nyaralni,kikapcsolódni kicsit azért ott is fogsz felejteni..
Ja utolsó válaszolónak: Nyugodtan írhatod hogy micsoda idióta vagyok,mert szarok a fejedre :P
Véletlenül akadtam bele a kérdésbe, azért néztem bele, mert személyesen ( bár áttételesen ) is érintve vagyok benne.
Kérdezö, ne haragudj, nem tudok tanácsot adni, nehéz dolog, tudom .
TROLLFACE ! te igen bunkó bamba agyatlan barom állat ! Légy erös attól hogy aszük agyadba nem fér bele léteznek ilyen dolgok, a páromat 11 éve eröszakolták meg 17 éves korában, azóta is van, hogy ugy ébred egy rémálomból, hogy percekig harcol velem, és menekülni akar, mert azt hiszi hogy bántani akarom.
Nem mondta el annó a szüleinek, és nem is jelentette fel , mert szégyellte azt ami történt. Nem "jókislány" nem kiscserkészek a barátaink, a féreg azóta
több hetet tölt minden éveben a kórházban amióta kiderült, de ettöl függetlenül sem tudta teljesen feldolgozni a dolgot.
Először tanulj meg írni :D
Amúgy meg leszarom a kérdezőt,ha ennyire nem képes hogy elfogadja a tanácsot,akkor nincs neki olyan nagy baja..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!