Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bírom elfelejteni! (Bővebben lent)?
Bevezetés: Megcsalt a volt barátom, ő mondta el, ő is ajánlotta fel a szakítást, mert állítólag szégyellte magát és nem bírt a szemembe nézni. Azt mondta, keresni fog, nem lesz senkije. (ez volt lassan 2 hónapja)
Bonyodalom: Egy hete már teljesen úgy éreztem, hogy minden kezd helyrejönni. Na ezt 2 mondattal sikerült lerombolni. A régi barátom egyik közeli haverja részegen elkezdett beszélgetni velem múlt héten éjszaka a buszon. Azt mondta, hogy még mindig szeret engem a volt barátom.
Következő éjszaka meg egy buliban az egyik ismerősömmel, akivel jóban vagyok, kavartak. Sok mindent hallottam erről a buliról. A lánynak elvileg komoly kapcsolata van és a lány el is mondta a kavarásokat. Ezek a dolgok eléggé lesokkoltak.
Na most mit csináljak? Mindig ő jár az eszemben...Tudom, hogy el kéne felejteni, de egyszerűen hiába próbálom, 2 mondattal elintéztek teljesen... (ha valamit nem értetek, kérdezzetek csak nyugodtan) Nagyon örülnék pár jó tanácsnak. Előre is köszönöm a válaszokat!:)
Őszintén megértelek!
De ha már egyszer megcsalt akkor többször is megfogj.
Nem egy stabil jellem.
Lesz majd olyan aki megérdemel téged, mert bár nem ismerlek de úgy gondolom, hogy értékesebb vagy annál, hogy ezt eltűrd bárkitől is!
ő ilyen.
ha szereted,akkor így kell szeretned.
néha félrekúr,de érzelmileg hozzád hű.
Harmadik: Szerintem őszinte válasz volt a 3.-től. :D
Negyedik: Nem beszéltem vele. A társaságát és őt nehezen tudom kerülni, mert egy buszon utazok velük, egy iskolába járunk, párral jóban is vagyok. Szóval mindig fogok róla hallani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!