Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem tudom ot elfelejteni, miutan megcsalt? Vege van mar, de nem birom ki nelkule. Mindig latom ot, mert egyutt elunk.
Elso: nem olyan egyszeru.Kulfoldon elunk (Fr) es nem egyszeru elkoltozni.Meg felek az egyedul lettol.
Masodik: de amelett h szeretem, gyulolom is.Mert komolyan, teljes szivembol szerettem.
Koltozni kene?
Ha te vagy a nő,akkor bocsáss meg neki.Megbotlott Istenem.
Ha te vagy a férfi,akkor húzd le pénzel és rakd ki a francba,ne költözz sehova.
Azért nem tudod elfelejteni mert vele élsz!
"Ha te vagy a nő,akkor bocsáss meg neki.Megbotlott Istenem.
Ha te vagy a férfi,akkor húzd le pénzel és rakd ki a francba,ne költözz sehova." Ilyen undorító hím-soviniszta szöveget is régen hallottam már! Te BUNKÓ!
"Nem birod ki nélküle." Próbáltad már?
"Nem tudod elfelejteni...mindig látod." Ez így még szerintem egy embernek sem sikerült volna.
:D
Költözz el, minnel hamarabb es lehetöleg messze, hogy ne talalkozz vele. Akar pasi vagy akar nö, addig nem fogsz tudni tulesni rajta, amig minden nap latod.
koltozz. az egyedullet is jobb, mint az a pokol. vegyel egy kutyat, vagy egy halat, az is jobb.
van mar halam:D
amugy 22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!