Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem tudok túljutni azon, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudok túljutni azon, hogy megcsalt! Hogy lehet ezt elfelejteni?

Figyelt kérdés

Párom tavaly karácsony előtt egy héttel 7 hónap után elhagyott, azzal az indokkal, hogy talált jobbat... Utána búcsúajándékként azt is a fejemhez vágta, hogy háromszor megcsalt. A legfájóbb az volt, hogy egy hónapot (miatta) külön kellett töltenünk, dolgozott, hallottam dolgokat, de bíztam benne, megkértem vallja be őszintén történt e valami, ő végig tagadott. Szerettem, és hittem neki, aztán kiderült, hogy az egész kapcsolatunk, szerelmünk egy nagy hazugság volt. Nem ő az első szerelem, még is nehéz túljutnom rajta. Azóta megpróbáltam újra egy sráccal, akivel fél éve nagyon jól elvagyunk, szeretjük egymást, az exem szemébe még is csak undorral tudok nézni, ráadásul egy suliba járunk, és még ő van megsértődve. Szeretném kitörölni az elmémből, hogy ne forduljon fel a gyomrom akárhányszor rágondolok, de egyszerűen már képtelen vagyok bízni a férfiakban. Hogy lehet ezt túlélni? Hogy lehet túltenni magad, egy ilyen megaláztatáson? 19/L

Hülyeségektől légyszi kíméljetek!

2009. okt. 31. 15:09
 1/4 anonim ***** válasza:
Keress egy megbízható pasit!
2009. okt. 31. 15:13
 2/4 anonim ***** válasza:
Mit foglalkozol vele?O a mult,a mostani pasid meg a jelen.
2009. okt. 31. 15:19
 3/4 anonim ***** válasza:
Idő, idő, sok idő. Mindenre gyógyír!
2009. okt. 31. 15:47
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem pofozd fel, nekem is addig volt bajom még jól meg nem agyaltam a barátnőm:P
2009. okt. 31. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!