22 éves szűz srác vagyok lenne valaki aki elvenné? Akármit teszek nem tudok összejönni egy csajjal sem. Nincs önbizalmam már a prostikon is gondolkodtam Légyszi adjatok tanácsokat de csak komolyan ne hülyeségeket
"Járjatok sportolni, egyetemi klubbokba, filmklubbokba, szakkörökbe bárhová, kiállításokra ahol vannak jó nők! Ne felszedni akarjátok őket, hanem beszélgetni velük. Itt lehet értelmes csajokat megismerni, higgyétek el."
Aha. De utána meg jön a hogyan szabaduljak ki a barát zónából kérdés.
„Ezt nevelte belém a rossz tapasztalat. Az utolsó barátnőm megcsalt, földbe taposta az önbizalmamat, vérig sértett, megalázott. És bizony, mikor megtudta szűz vagyok (ő is az volt) lesajnálóan lenézően beszélt róla. Jobb ha tudjátok, a szűzlányoknak KEMÉNY határozott férfi kell első alkalomra, különben évekig várhattok az első szexre.”
És te nem tudtad őt lesajnálni? Miért lenne különb, ha ő is szűz?
„Az egyéjszakás meg NEM megy! Képtelen vagyok rá. Mert túl erkölcsös vagyok de rettegek is tőle, hogy bénázok..szűz vagyok és egy megalázás vagy rossz tapasztalat teljesen kivégezne.”
Dehogy nem megy. Tudod, hogy az a hibád, hogy túl rendes vagy és mégsem teszel ellene. Ha egy csaj az első szép szóra ledobja a bugyiját, akkor nehogy már még neki legyenek elvárásai. Csak azzal törődj, hogy neked jó legyen és kész. Mit érdekel téged, hogy mit fog mondani rólad, hiszen úgysem látod többé?
„Ezért tartok itt, hogy 23 évesen prostihoz fogok menni. Ezt szinte biztosan elhatároztam. Bármilyen élmény is lesz, le fogom dobni ezt a súlyt.”
Ha nagyon szar élmény lesz, akkor még jobban zárkózott leszel és akkor már b.szhatod, mivel ezt már utolsó szalmaszálnak tekinted. Ennyi erővel nyugodtan mehetne az egyéjszakás is, mert a lényeg ugyanaz.
„Barátaim, akik ugyan ezt elérték (csak valami rondácska ribi lány leitatásával ingyért) igaz nem lettek don huan-ok, de máshogy szemlélik a dolgokat. A kínálkozó lehetőségeket kihasználják azóta, nem ijednek meg. Lehet így ismerik meg a szerelmüket.”
És nincs igazuk? Lehet, hogyha te is kihasználod a lehetőségeket, már megtaláltad volna életed szerelmét, de legalábbis pár jó numerában lett volna részed. Ők már rájöttek, hogyha nem megy a kedvesség, akkor így kell csinálni. Te is látod ezt, de még mindig a csajok érdekeit nézed.
„Mire lennél inkább büszke? Keservesen kiharcolva megdugtál részegen egy ronda lotyót, akit utána még rosszabb esetben le is kell koptatni, mert belédszeret, vagy egy gyönyörű általad kiválasztott fiatal PROFI lány, kellemes körülmények között veszi el a szüzességedet, tanít néhány trükköt. Esetleg ha nyeregben érzed magad még gyakorolhatod is az örömszerzést.”
Amelyik olcsóbb. Egyáltalán nem biztos, hogy a leitatott csaj annyira ronda és nehéz megdugni, ha ittas. Azt meg ki nem szarja le, hogy beléd szeretett? Legyen már ez az ő baja. Ha pedig van egy jól kinéző csaj és prosti, egyáltalán nem biztos, hogy annyira kellemes körülmények között fogsz dugni. Lehet, hogy csak szétteszi a lábát és fekszik, mint egy darab fa. Ha pedig annyira profi és gyönyörű lenne, nem ment volna k.rvának.
„Pozitívan álljatok hozzá ez a lényeg!”
Akkor te miért nem állsz hozzá pozitívan?
„Azért mert nem viselkedtem férfiként legutóbb. Nem tepertem le a barátnőmet, féltem a szüzességemtől. Mi lett a vége? Elhagyott egy motoros macsó k*rógép miatt. Csessze meg jóltette!”
A csajok elvárják, hogy várj rájuk hónapokig, még akkor is, ha nem szűzek. Fordítva, ugye már derogál. Megint csak te voltál balhere. Miért nem dugtad meg? Miért félsz a szüzességtől? Az csak egy állapot. Ha örökké ezen fogsz agyalni, akkor soha sem lesz nőd, mert lebénít a félelem. És nem tette jól. Ha egy kicsit is fontos lettél volna neki, akkor várt volna rád, sőt ő is akart volna dugni. Ne értékeld már le magad egy koszos kis ribanc miatt.
”Utolsó jótanácsom pedig! SOHA ne mondjátok el. Legyen ez a férfi becsület titka. Láthatjátok a nők milyen elítélőek és ellenségesek a témával kapcsolatban. A szüzesség is legyen titok, és az is hogyan vesztetted el. A nők nagy fegyvere az őszinteség, de ha megtudják az igazságot véres szájjal harapják el a torkodat.”
Ebben viszont igazad van. A nők szerint azaz őszinteség, ha tahó vagy, vagy ha azt mondod, amit hallani akarsz. Soha sem szabad teljesen megnyílni és őszintének lenni. Ha már lehúzott melletted egy-két évet, akkor igen.
De te is tudod ezt, mégis problémát csinálsz a szüzességből. Ha kérdezi, akkor hazudsz, vagy leugatod, hogy mi köze hozzá. Nehogy azt hidd már, hogy attól mert párszor széttették a lábukat, vérprofik az ágyban.
„Hát fiúk, sokmindenben igazatok van, de azért higgyétek el, hogy nem minden nő ilyen! Mindig vannak kivételek!”
Bizonyára vannak, de ha az ember sosem találkozik velük, akkor erősen kételkedni kezd a létezésükben.
„de azért kicsit elkeseredve olvasom, hogy azt hiszitek az a jó, ha kúrógépek lesztek és kemények a nőkkel.”
Ha a normális és kedves viselkedés nem jött be, akkor mégis mi legyen? Az ember ilyenkor vagy tovább siránkozik, hogy milyen szar neki, vagy elkezd k.rvázni esetleg, érzéketlen tahóvá változik, ha sikert akar elérni.
„Egy igazán normális lánynak, aki nem csak az élet rózsaszín oldalát látta már, annak sokkal szimpatikusabb lenne egy rendes srác, aki megbecsüli és őszintén szereti.”
Persze csak a szokásos. Kb. olyan ez, mint amikor azt mondják, hogy egy csóró csaj megelégszik átlagos csóró pasival, holott a legtöbben úgy gondolkoznak, hogy majd kifognak egy pénzes tagot, aki eltartja őket.
„Ezek a lányok, akik csak játszanak veletek még nem kaptak pofont az élettől, talán nem is voltak még igazán szerelmesek soha.”
Az ilyenek nem is lesznek azok, mert mindig azt fogják nézni, hogy a pasinak milyen van. Ha az nem felel meg nekik, akkor keresnek egy másikat. De igazad van, meg kapják a magukét, mert az ilyenek mindig összejönnek egy agresszív f.szkalappal, aki megcsalja, szarrá alázza, összeveri őket és persze elviselik évekig, mert azt hiszik, ez a férfiasság jele. Aztán majd közel a negyvenhez már senkinek sem fognak kelleni, de akkor ugye már jó lenne akárki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!