Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » ÉN is szűz vagyok meg a...

ÉN is szűz vagyok meg a barátnőm is és annyira kivánjuk egymást hogy elhatároztuk hogy ''elkéne veszíteni''. Milyen tanácsaitok vannak az elsőhöz?

Figyelt kérdés
2011. nov. 23. 22:44
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Első tanács: adott minden -> essen meg minnél hamarabb.

Második tanács: neked nem fog fájni a dolog, de a barátnődnek, ha nem figyelsz oda nagyon rossz lehet. Csak finoman. Izgasd addig, amíg tudod, és amíg lehet.

2011. nov. 23. 22:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Hát csináljátok együtt, az soha nemárt !

Védekezzetek !

Ne egy moziban csináljátok, hanem valami nyugis helyen !

Legyetek türelmesek egymással (nem futóverseny) !

És ne stresszelétek magatokat, illetve egymást !

2011. nov. 23. 22:48
 3/6 anonim válasza:
nem kell az neked xD
2011. nov. 23. 22:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Misszionárius vagy lovagló póz. Utóbbi akkor ha érzékenyebb a fájdalomra. Hosszú előjáték, védekezés. Első alkalomnál adhat némi pluszt ha óvszer nélkül csináljátok, természetesen csak akkor ha a lány szed tablettát.

Ha óvszerrel csináljátok, válassz minél vékonyabbat. Próbáljatok teljesen ellazulni, ne görcsösen csináljátok, mert akkor nem fogjátok élvezni. Mivel neked is az első lesz férfiként, próbáld lassan, finoman az elején. Ne rögtön durrbele, teljes gyorsasággal mert akkor 5 perc alatt elmész. Esetleg ha vagytok olyan szinten a kapcsolatban, barátnőd pippantson le előtte, majd utána kezd el kényeztetni őt és mire "végzel" az előjátékkal, már újra harcra készen leszel.

Tehát lényeg, hogy ellazultan, kényelmesen, finoman és lassan. A csaj még szűz, valószinűleg nem fogja annyira nagyon élvezni. Ha misszionáriusban vagy, esetleg nyálas/síkosított ujjal próbáld izgatni a csiklóját miközben dugod. Esetleg csókolgasd a mellét, száját, stb. Ne legyen túl nyers szex, inkább amolyan romantikusabb.

21F

2011. nov. 23. 22:52
 5/6 A kérdező kommentje:
köszi az értelmes válaszokat:)
2011. dec. 5. 19:59
 6/6 anonim ***** válasza:
success?
2011. dec. 5. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!