Elmondjam neki hogy szűz vagyok?
Van egy fiu akivel már régóta nagyon jóba vagyok es most szeretne velem összejönni, én meg nem tudom mit tegyek, hiszen több mkmt valószínű, hogy sokkal tapasztaltabb nalam, hiszen én 16 éves vagyok, ő pedig 18. Szerintem ő úgy gondolja hogy én már nem vagyok szűz, pedig az vagyok. Nem tudom mit tegyek, hogy elmondjam-e neki, vagy ne, vagy hogy mondjam el .És ha elmondom nem fogja azt gondolni, hogy ilyennel nem is foglalkozik, hiszen nem elég amit tudnék nyújtani? Annyi bizonytalanság van bennem .
Köszönöm előre is a válaszokat
Mondd el neki mindenképp!
Én örülnék, ha a barátnőm egy szűz lenne, mert tudnám, hogy nem egy rib, akin a félváros már átment.
Egyébként sem lehet ezt titkolni, én még fiúként sem tudtam, amikor elvesztettem. :D
Szerintem el kéne mondanod,de még korai.Hiszen még össze sem jöttetek.Ráérsz ilyenekről beszélni vele majd ha úgy érzed,hogy eléggé megbízol benne.Aki meg azért nem jár veled,mert szűz vagy,az egy tapló.Inkább olyannal veszítsd el,akit szeretsz és akiben bízol.A szüzesség nem egy betegség,amitől mindenáron meg kell szabadulni,elveszíted,ha eljön az ideje(remélem egy normális pasival).
Amúgy a barátommal együtt veszítettük el a szüzességünket és mindketten 20 évesek voltunk.Szóval csak mert 18 éves,még nem biztos,hogy már nem szűz.
Akkor mondd el, ha már alakul a kapcsolat és szóba kerül a téma. De ne szégyenkezz, vagy hasonló... ez természetes dolog, és normális ember így is kezeli.
Általában is azt tanácsolom, hogy ne úgy viselkedj, ahogy azt hiszed, elvárná - hanem beszéld meg vele, hogy az adott dologban te ezt szeretnéd, ő mit szeretne? Aztán találjátok ki, hogy együtt mit szeretnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!