Elmondjam a barátnőmnek hogy még szűz vagyok? :/
18 éves vagyok és még nem volt szexuális kapcsolatom. Lett volna rá alkalom, de nem akartam úgy belemenni a dologba hogy alig ismerem a lányt.
A mostani barátnőmmel 2 hónapja leszünk együtt .. 17 éves egyébként és már nem szűz.
A kérdés az lenne hogy elmondjam e neki a dolgot vagy inkább mondjam azt hogy voltam már nővel és az esetleges csalódáskor rá tudom fogni hogy akkor nem volt ilyen .... gondolom értitek mire gondolok.
Normális válaszokat lécci!!
Előre is köszi.
még annyi hogy kort és nemet írjatok légyszi !!
köszi
Mond el neki. Legalábbis ha tényleg komolyan veszed ezt a lányt.
Sajnos nem igazán lehet tettetni, hogy voltál már nővel. Egy pillanat alatt rá fog jönni, de legalább tudni fogja, hogy hazudtál neki. Nem hiszem, hogy jót tenne a kapcsolatotoknak.
Szerintem senki se szereti ha hazudnak neki és becsapják.
Mond el neki az igazat! Egy kapcsolat ne hazugságra épüljön! De ha nem kérdezi nem mondj semmit!
19/L
Szia.
16/L vagyok és már nem szűz a pasim akivel nagyon szeressük egymást 20/F és szűz.
Kapcsolatunk elején nem akarta elmondani de láttam hogy nagyon fura ezen a téren és kezdtem rákérdezni és célozgatni pl: mondtam neki hogy én szűz pasival szeretnék lenni stb.. persze ez igaz volt h szűzzel szeretnék lenni.
És aztán 3hónap múlva elmondta,és azt mondta hogy nem mete elmondani félt hogy buz*nak nézem pedig ez nem buz*ság.Szóval mindenféleképpen mondd el a bartánőd még örülni is fog neki! Ebben biztos lehetsz.
Sok sikert,pusszi:)
Ne mondd el.
Attól még nem leszel jobb az ágyban ha elmondod az igazat.
Lehet, hogy pont ettől ijedne meg a lány. Had higgye azt, hogy tapasztalt vagy, az magabiztosságot sugároz.
Legfeljebb ha gyorsan elmész vagy nem lesz olyan jó neki az első akkor mondd azt, hogy már rég voltál nővel és nagyon kívántad azért mentél el ilyen hamar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!