Elmondjam neki, hogy szűz vagyok, vagy ne?
A barátommal 1 hete járunk, és úgy érzem, készen állok a szexre. Ő imád szeretkezni, ez nem titok, egy-két, sőt több lánnyal lefeküdt már, rólam viszont nem tudja, hogy szűz vagyok. Egyenesen azt hiszi, hogy több fiúval is volt már dolgom. Elmondjam neki, vagy megtörténhet a dolog, és utána vagy rájön vagy nem?
Előre köszönöm az értelmes válaszokat! :]
17/L
1 hét után készen állsz? az igen...
am ha ő ennyi csajjal volt már, lehet, hogy csak ki akar használni...
(velem ugyanez volt. cuki srác, tapasztalt (jó, én nem voltam szűz) 1 hete járunk, megígéri, hogy nem hagy el, lefekszem vele -> 1 hét múlva kidob. (azért még egyszer meghúzott. :]..))
amúgy mindenképp mondd el.
17/L
Ha nem a kínok éjszakáját akarod átélni a saját érdekedben jobban teszed, ha megmondod neki.
Ahova más lánynak simán tövig becsusszan, és lehet nyomni ezerrel, azt neked még finoman bekell járatni, és óvatosan hozzá kell szoktatni a dologhoz ellenkező esetbe ha nyomja mint egy majom, mert azthiszi lehet egy életre megutálhatod a sexet.
23/F
Hát, mindenképpen rá fog jönni, főleg ha megtörténik a dolog. tudod egy szűz lány általában vérzik az elsőnél...
A kérdés már csak az, hogy mit fog hinni rólad, hogy vajon miért hazudtál neki, és hogy egyáltalán miben másban hazudtál még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!