Elmondjam-e egy lánynak, akivel barátok vagyunk, hogy még szűz vagyok? 22/F
Egyszerűen olyan hatalmas bennem a vágy,hogy szinte elveszi az eszemet.Nőhiányom van,ez az igazság.:) Van a suliban egy lány,aki kivételes,mert neki olyan dolgokat is el tudok mondani,amit más lányokkal és férfitársaimmal kizárt volna megbeszélni.Ő az én lelki szemetesládám.:)
Neki van barátja,boldog kapcsolatban él,és azonkívül,hogy kölcsönös a szimpátia,nincs másról szó.De vajon mit szólna,ha bevallanám neki a tényt,nem bírom tovább,inkább keresek egy prostit,mert annyira zárkózott vagyok és vesztes,hogy kizárt,belátható időn belül elveszítsem.Nem kapcsolatról beszélek,hanem a ketyegő biológiai órámról.
Ítéljetek el,de én d*gni akarok,méghozzá hamarosan!
szintem ne mond el neki nekem van egy hasonló "barátnőm" elmeséltem neki h 3 éve egyedülálló vagyok (sajna szűz is de ezt nem tudja) azóta úgy beszél velem mint valami leprással
az h prostihoz mész szerintem nincs benne semmi rossz én is arra készülök viszont !soha! ne mond senkinek
22f
Ha tényleg jó barátok vagytok és téma nálatok a szexuális élet is elmondhatod, de csak ha megbízol benne. Én a szerelmemmel veszítettem el a szüzességem fél éve bár mondjuk én lány vagyok és nem akartam csak azért, hogy elmondhassam már nem vagyok szűz.
23/L
Szerintem ne menj prostihoz ....19éves vagyok lány és szűz nagyon sokan piszkáltak vele mivel pomponlány vagyok és azok ízig vérig ribik .nem 1xmegtehettem volna hogy lefekszek a körülöttem lebzselőkkel ...de az nem az igazi ..
gondolj bele hogy találsz egy lányt aki kedves szép és szeret téged ha eljuttok a szexig ő másképp érint téged
érezni fogod minden érintésében a szeretetet a vágyat ....
ha elmész egy prostihoz ebből kimaradsz ő pénzért lefekszik veled ....de minden pasinak azt adja ,amíg a barátnőd érezteti veled azt hogy különleges vagy.
de ez csak az én véleményem.sok sikert kívánok neked.
prosti?
majd ez marad meg az emlékeid közt, hogy egy rossz koszos k.val voltál?oké..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!