Elmondjam neki, hogy még szűz vagyok?
A párommal 2 és fél hónapja vagyunk együtt,de nagy a korkülönbség :S (A szüleim azt sem tudják,hogy együtt vagyunk,mert Ő volt apa ügyvédje anyuék válásánál,szóval anya alapból utálja.)
Eddig még nagyon semmit nem csináltunk,csak feküdtünk az ágyában és csókolóztunk.Tuti,hogy szeretne már többet is,mert sok kapcsolata volt már.Nem mondtam el még neki,hogy szűz vagyok,csak annyit,hogy várjunk,mert nem akarom elsietni...
Már én is le szeretnék vele feküdni,de nem tudom,hogyan reagálna,ha elmondanám,hogy szűz vagyok...
Ő már tapasztalt,szóval nagy valószínűséggel észre venné,hogy én még senkivel nem voltam eddig.
Mit tegyek?Elmondjam neki vagy inkább ne?
Köszönöm a válaszokat.
17L
Mondd el neki nyugodtan. Ha valaki szeret téged, és egészében kellesz neki, mint ember, ott ebből probléma nem lehet.
De ha még úgy érzed, annyira nem állsz közel hozzá, akkor csak kicsit később, ha már még intimebb lesz a vizonyotok.
Mond el neki. Azzal csak nősz a szemében.
Amúgy semmi közöm hozzá, de én ezzel a kapcsolattal nagyon óvatos lennék. Tízszer meggondolnám jó e így.
Igen mond el neki!
Én is féltem elmondani a barátomnak, hogy szűz vagyok még, de összeszedtem a bátorságomat és elmondtam neki mikor kettesben voltunk és nagy meglepődésemre eléggé jól fogadta és nagyon örült neki, hogy nekem Ő volt az első..(: Ha szeret akkor tuti, hogy meg fogja érteni..(: Sok sikert és ne félj elmondani neki(:
19:29
Ezt te így,látatlanból megtudod mondani?!
Az egy dolog,hogy van pénze,de nem minden embernél ez fontos...Nem érdekel,hogy mennyit keres,szeretem.
Ha pedig a kérdésre nem tudsz normális választ adni,akkor inkább ne is írj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!