A ffi mindenképpen rájön, hogy a partnere szűz? Akkor is, ha nem vérzik?
És miért kell hogy ne jöjjön rá?
Ha ennyire nem vagytok jóba hogy elmondhasd neki akkor egyáltalán minek lefeküdni vele??
Nem, nálam sem jött rá (én sem véreztem, korábban sportolás közben elpattant a szűzhártyám. Ezt tudtam is, szóval sosem mondtam meg, hogy szűz voltam:D).
Bénázni meg abszolút nem kötelező, pl. én kezdeményező típus vagyok és voltam. Szóval nem a fekszem gy helyben fadarab módra, sőt inkább azzal szoktak bosszantani, hogy ö9rökmozgónak hívnak :D Egész biztosan vannak így ezzel más lányok is.
A szűkség egyébként nem szüzesség, hanem rendszeres maszturbálás/szex kérdése. Tehát ha valaki pl. nem szűz már régóta, de teszem azt fél éve nem volt pasival, hát igencsak szűk lesz a következő alkalommal. De az is előfordulhat, hogy ha valaki szűz létére naponta 2 ujjal maszturbál, akkor nem annyira szűk:)
# 2/4
meg hogy kiabáltál hogy jajj ne jajj fáj...
Ha ez szempont a kapcsolatban, akkor az elejétől halálva van ítélve.
Bocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!