22 éves szűz srác vagyok lenne valaki aki elvenné?
Akármit teszek nem tudok összejönni egy csajjal sem.
Nincs önbizalmam már a prostikon is gondolkodtam Légyszi
adjatok tanácsokat de csak komolyan ne hülyeségeket
Annyi kiéhezett csaj van a szorakozohelyeken,akik bárkivel elmennének.Nem hiszem el,hogy nem tudsz felszedni egyet sem.Esetleg túl félénk vagy ahhoz,hogy kozeledj egy lányhoz,mert félsz a csalódástól?
18L
2011. nov. 26. 21:47
A prostik csak a pénz viszik el, a szórakozóhelyeken tényleg sok a kiéhezett riherongy, próbálkozz be náluk. Egy-két ital és oldódnak a gátlások is.
2011. nov. 26. 21:49
A prosti semmire sem megoldás. Bár már én is voltam úgy, hogy "prostifiún" gondolkodtam, de nem érdemes belemenni ilyen hülyeségbe. Egyszer úgyis eljön a mi időnk! Nem kell olyan vadul teperni a csajok után, kicsit lazíts. 23/L szintén szűz.
2011. nov. 26. 21:52
4/45 A kérdező kommentje:
sajnos tényleg nagyon félénk vagyok mert ha elkezdek beszélgetni egy lánnyal teljesen zavarba vagyok nem merek a szemébe nézni ... Szoktam járni szórakozni igaz nem túl sűrűn. De már annyira zavar hogy minden ismerősömnek van barátnője nekem meg soha nem volt.És a szüleim is szerintem már azt hiszik meleg vagyok pedig nem (és nem is úgy nézek ki) Elvagyok keseredve mások csalják meg eldobják a barátnőjüket én meg nem találok magamnak pedig én nagyon megbecsülném.. Azért köszönöm a válaszokat
Akkor ne félj kozeledni a másik nemhez,nem harapnak...csak,ha kéred:D.
Ne várd,hogy az égbol az oledbe hulljon egy lány.
Ha valamit igazán el akarsz érni,akkor,ne hagyd,hogy a félelmed visszatartson.Mégis mi veszteni valód lehet?A szuzességeden kívul:).
A lányoknak általában a határozott,magabiztos vidám fellépésu fiuk jonnek be.
18L
2011. nov. 26. 22:14
Azért ez egy komplikáltabb dolog, a mai lányokat elnézve.
2011. nov. 26. 22:17
Nekem sincs önbizalmam és lövésem sincs miért, de a korosztályombeli Nökkel abszolut nem találom a közös hangot, de érdekes módon egy 30 év körülivel sokkal könnyebben össze tudok hangolódni.
Szerintem keress más korosztályt, hátha Neked bejön.
2011. nov. 26. 22:19
8/45 anonim válasza:
Tisztára, mintha magamat látnám...
2011. nov. 26. 22:39
Ha ez megnyugtat nem vagy egyedül, én is 21 vagyok és még a csókig sem jutottam el, egyre inkább kezdem magam úgy érezni, mint valami fogyatékos, és folyton az öngyilkosság kering az agyamban. Persze képtelen lennék rá, annyival tartozom a szüleimnek, hogy élek. Ráadásul ez ördögi kör, a lányok a magabiztos srácokat szeretik, és ahogy múlik az idő az önbizalmam egyre fogy, és egyre cinikusabb leszek.
2011. nov. 26. 22:58
10/45 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat jól esik olvasni hogy nem én vagyok az 1etlen akinek ilyen gondjai vannak. Nem tudom mit tehetnék mert mint mondtam közeledni nem merek és ez nem ilyen egyszerű hogy "mit veszthetek" sajnos. Ha jobban belegondolok nem is az zavar hogy szűz vagyok hanem az hogy nincs mellettem valaki aki szeret átölel stb.. na mind1 1x csak összejön. Egyébként nekem is megfordult a fejemben az öngyilkosság de még ahoz is gyáva vagyok és a családom nem bírná elviselni annyira jó viszonyban vagyunk!
Kapcsolódó kérdések: