22 éves szűz srác vagyok lenne valaki aki elvenné? Akármit teszek nem tudok összejönni egy csajjal sem. Nincs önbizalmam már a prostikon is gondolkodtam Légyszi adjatok tanácsokat de csak komolyan ne hülyeségeket
Ne menj prostihoz. A lényeget nem fogod tőle megkapni. Inkább lazíts, foglalkozz valamivel, járj társaságba (lehetőleg legyenek lányok is...) ismerkedj, próbálj társaságot kialakítani. Másutt is javasoltam, (nekem bevált) csinálj valami extrém tevékenységet. Extrém sport, utazás, bármi, amivel felkelted a környezeted érdeklődését.
Én sokat utaztam, az első néhány kör után válogathattam volna...persze gyáva voltam, de hamar bekövetkezett az "elkerülhetetlen"....
Srácok, lányok!
Nagyon őszintén szeretnék reagálni a kommentekre és a kérdésre egy kisregénnyel. Jómagam 23 éves pesti születésű srác vagyok. Szűz.
Hogy hogyan jutottam idáig? Elmesélem...Jómagamat úgy írnám le mint átlagos, talán érdekes kinézetű,(bár NULLA önbizalmú) embertársaim szerint
jó humorú, érzékeny személyiség. A helyzet az iszonyú gátlásos voltam, és vagyok jelen pillanatban is.
Ezek fokozatosan épültek ki, amellett, hogy sok problémámat sikerült legyőznöm. Annak ellenére vagyok szűz, hogy volt
négy (NÉGY!) barátnőm és kb 3-4 olyan lány, akivel biztosan összejöhettem volna. A probléma ott leledzik, hogy túl rendes vagyok
egyszerűen túlzottan a lány érdekeit nézem mindig... általában ezért lett vége kapcsolataimnak. (Akikkel meg szórakozhattam volna
nem használtam ki őket, még egy csókra sem) Nevezzétek ezt töketlen gyáva picsogásnak, és teljesen egyetértek vele
,mert az! A vicc, hogy kifejezetten szép, értelmes lányok voltak a csajaim, de emellett sajnos mindig valami dilis, uralkodni vágyó
később elviselhetetlen nőszemélyek voltak... így vagy szakítottam velük a szex előtt, vagy 2 esetben ő rúgott ki, mivel már nem szeretett.
Srácok: Az idők során megtanultam, hogy el kell felejteni a túlzott kedvességet, a törődést, az odaadást...
le fognak lépni a bőrdzsekis motoros rosszfiúval! Ha túlzottan szereted, hidd el, el fog hagyni. Keményen kell viselkedni, férfiként.
El kell érni, hogy tiszteljen, és nem szabad megalázkodni. Nem szabad kiszolgálni. Bármilyen kis gond van határozottan, keményen helyre kell
tenni. Nincs más megoldás. Soha többet nem mondom egy nőnek hogy szeretlek, aki utána kitépheti a szíved.
Nők: Ti sem ismeritek el, de EZ kell nektek, baromi kemény határozottság, férfiként leteperjen az ágyra, benyúljon a bugyiba és megmuffozzon
benneteket! Sokszor még az alárendeltséget is elvárjátok tudat alatt, a nagy feminista öntudat mellett.
Na ez az az utóbbi amit személyiségemből, és túlzott érzékenységemből képtelen voltam megcsinálni. Kivéve azzal akit nem szerettem. Ők rajongtak
értem, én nem használtam ki, mert nem erkölcsös.(Öreg hiba!) Az idők során cinikussá, magányossá, ingerlékennyé váltam a nő témában.
Ezt nevelte belém a rossz tapasztalat. Az utolsó barátnőm megcsalt, földbe taposta az önbizalmamat, vérig sértett, megalázott. És bizony,
mikor megtudta szűz vagyok (ő is az volt) lesajnálóan lenézően beszélt róla. Jobb ha tudjátok, a szűzlányoknak KEMÉNY határozott férfi kell
első alkalomra, különben évekig várhattok az első szexre.
A probléma itt van, képtelen vagyok ilyen lenni, főleg idegen lányokkal ismerkedés során. Óriási gátlás épült ki bennem, egyrészt mert
még mindig kib*szott szűz vagyok, és hatalmas égés ez már (Sőt már egy helyről vissza is hallottam,valaki pletykált "vén szűz"-nek neveztek)
Másrészt meg tudom, egyéjszakás kalanddal érhetek el valamit. Szerető kedves gyönyörű barátnőről rég lemondtam, LEHETETLEN...Évszázad kell
hozzá, hogy találjak egy hozzám valót, de időm se lenne most rá. Az egyéjszakás meg NEM megy! Képtelen vagyok rá.
Mert túl erkölcsös vagyok de rettegek is tőle, hogy bénázok..szűz vagyok és egy megalázás vagy rossz tapasztalat teljesen kivégezne.
Ezért tartok itt, hogy 23 évesen prostihoz fogok menni. Ezt szinte biztosan elhatároztam. Bármilyen élmény is lesz, le fogom dobni ezt a súlyt.
Ez csak visszahúzza az embert! Mocskos egy érzés. Szexelni nem fogok megtanulni, mert hosszú kapcsolat kell. De szimbolikusan végre
túlleszek rajta. Barátaim, akik ugyan ezt elérték (csak valami rondácska ribi lány leitatásával ingyért) igaz nem lettek
don huan-ok, de máshogy szemlélik a dolgokat. A kínálkozó lehetőségeket kihasználják azóta, nem ijednek meg. Lehet így ismerik meg a szerelmüket.
Barátaim! Azt javaslom menjetek el nyugodtan. Hátha segít! Mire lennél inkább büszke? Keservesen kiharcolva megdugtál részegen egy ronda lotyót, akit utána
még rosszabb esetben le is kell koptatni, mert belédszeret, vagy egy gyönyörű általad kiválasztott fiatal PROFI lány, kellemes körülmények
között veszi el a szüzességedet, tanít néhány trükköt. Esetleg ha nyeregben érzed magad még gyakorolhatod is az örömszerzést.
Aki óvatos akar lenni: francia csak óvszerben, és a csókot puncinyalást meg tartogassátok a jövendőbeli barátnőnek :)
U.I. Találtam egy csodás lányt egy oldalon, csak 8-9-10-es beszámolókkal. Hamarosan kipróbálom decemberben a születésnapomon. Lehet
rácseszek, lehet nem. Pozitívan álljatok hozzá ez a lényeg!
Jah és még hozzátenném előző mesémhez.
Ne csak szórakozóhelyre, koncertre járjatok ismerkedni!(Ez magamnak is jótanács, bár lemondtam a nagy Ő (Shift+kis ő :D) keresésről, halvány reménysugár mindig ott van) Ott legfőképp egyéjszakás kalandokat lehet szerezni.
Járjatok sportolni, egyetemi klubbokba, filmklubbokba, szakkörökbe bárhová, kiállításokra ahol vannak jó nők! Ne felszedni akarjátok őket, hanem beszélgetni velük. Itt lehet értelmes csajokat megismerni, higgyétek el. Sajnos nekem 99%-ban nincs ilyenre időm... De amíg gimisek vagytok, ott áll előttetek az élet! Csináljatok valami különlegeset! Kövérek, gizdák, csúnyák vagytok DE ha TUDTOK valamit amit az átlag nem, akkor felnéznek rátok majd! Így is meg lehet lányokat ismerni.
Tehát a tudás kuriózum, nem szégyen, tessék ráhajtani! Az összes eddigi csajomat így ismertem meg. Most mélypontra jutottam ez van.
Mondhatjátok, ha így vélekedek, minek megyek prostizni. Elmondom: Azért mert nem viselkedtem férfiként legutóbb. Nem tepertem le a barátnőmet, féltem a szüzességemtől. Mi lett a vége? Elhagyott egy motoros macsó k*rógép miatt. Csessze meg jóltette!
Ezen kell túllépnünk! A régebbi időkben is volt simán ilyen beavatási szerződés. Az apa befizette a fiát qrvázni, hogy utána férfiként viselkedhessen a majd az asszonyával. Akkor ez volt a felvilágosítás :D
Utolsó jótanácsom pedig! SOHA ne mondjátok el. Legyen ez a férfi becsület titka. Láthatjátok a nők milyen elítélőek és ellenségesek a témával kapcsolatban. A szüzesség is legyen titok, és az is hogyan vesztetted el. A nők nagy fegyvere az őszinteség, de ha megtudják az igazságot véres szájjal harapják el a torkodat.
Legyen ez a mi titkunk!
abban egyetértek a fenti kommentelővel, hogy a nők csak eljátsszák a nagy feministát, közben meg egy kemény kezű diktátort akarnak maguk mellé, aki leteperi őket és jó megtossza, na meg pénzzel is tömi őket
társat a magyar nők nem keresnek és semmiben nem hajlandóak osztozni a férfiakkal, ami egy kicsit is kellemetlen, ők az élet napos oldalán akarnak maradni egész életükben, nem hajlandók segíteni a férfit semmiben, csak addig vannak vele, amíg hasznuk van belőle, a kölcsönösséget nem ismerik, önzők és anyagiasak
ezért én is javaslom, hogy egy prostihoz menj el, a legszebbhez, akit találsz, megérdemled
ez a te ügyed, senkinek semmi köze hozzá, a nőkön sem kéri számon senki, hogy hány férfival feküdtek le korábban, rajtad se kérheti számon senki, hogy hogy vesztetted el a szüzességedet
33f vagyok és én én is klubokban ismerkedem, mert egy szórakozóhelyen egyszerűen nem tudok.. szerintem ebben nincs semmi rendkívüli.
Egyébként meg a nőkön úgysem fogod magad soha kiismerni, és soha nem is fogod tudni, tehát ne annyira a nőre koncentrálj, gondolj arra hogy MEG AKAROD BASZNI.
Próbálj szerencsét egy nagyvárosban. Változtass. Sohasem késő. Tudom könnyű ezt mondani, de gondold végig magadban. Ez az élet az amit szeretnél élni? Megkeseredetten, magányosan leélni az életet? Tudom nagyon nehéz otthagyni egy munkát,de ha ez az ára... A prostik rengetegbe kerülnek, ebből a pénzből rengeteg helyre el lehet utazni pl akár a nagyvilágban! Egy órányi szexből egy repjegy kijön svájcba oda vissza. De rengeteg érdekes hely van a világban. ismerd meg, és meglátod azon nyomban lesz mondanivalód a nőknek!
A csendesség magában egyáltalán nem bűn. Van egy kövér 30 körüli srác ismerősöm. Ő társaságban alig szól, mégis eszméletlenül bírja mindenki. Amit ritkán mond, annak viszont hatalmas értéke van. Tehetséges a szakmájában, remek gondolatai vannak, és egy ideje a társaságból megtalálta a szerelmét is, egy virgonc aranyos lányt. Azóta is együtt vannak, szerintem családalapításon gondolkoznak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!