Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » S. O. S! Azt észre lehet...

S. O. S! Azt észre lehet venni, ha valaki már nem szűz? Rájöhet a barátom?! :S Hogy titkoljam el?!

Figyelt kérdés

7 hónapja vagyok együtt a barátommal, de eddig csókon meg egy kis pettingen kívül még semmi nem történt, mert én még szűz vagyok (vagyis voltam) és a barátom azt mondta, hogy nem fog sürgetni. Megígérte, hogy megvárja, amíg úgy gondolom, hogy készen állok, és hogy addig vár rám, amíg kell.

Na, de viszont most két napja őrült meg nagy buli volt este, állati jó hangulattal, meg minden, és hát nagyon bepörögtünk a csajokkal. Ittunk is rendesen, és hát eléggé becsíptem.

Volt ott egy srác, akivel elkezdtünk táncolni, és eléggé nyomult rám, úgyhogy szépen egymásba gabalyodtunk, smároltunk is, meg volt egy csomó tapizás... szóval aztán amikor megkérdezte, hogy nem megyünk-e ki egy kicsit, simán vele mentem. Sétálgattunk egy darabig, aztán én fázni kezdtem, és mondta, hogy ott lakik 3 percre, menjünk fel hozzá. Én meg felmentem. És tök jól elvoltunk, beszélgettünk, nevetgéltünk, aztán megint csókolózni kezdtünk, és hát végül a kanapén megtörtént a dolog, szexeltünk is egymással...

Most viszont ég a pofám, mert hát csóri barátomnak meg mit mondjak, ha észreveszi? El szeretném titkolni előle, nem akarom, hogy kiderüljön, hogy másnak adtam a szüzességemet... persze most már a barátommal is szexelnék, már egyáltalán nem parázok tőle, szóval nem lenne ebből gond, csak félek, hogy esetleg észreveszi. :S

Vajon meg tudná állapítani az együttlétünk során, hogy már nem vagyok szűz? Azt érzik a pasik, hogy ott van-e a szűzhártyánk, vagy sem? :S :S

Gondoltam arra is, hogy esetleg azt mondom neki, ha esetleg feltűnne neki, hogy biztosan edzés közben szakadt el (mert hogy RSG-zek), mert olvastam, hogy van ilyen is, hogy egy csajnak nem az első szex során szakad el, hanem mondjuk sport közben.

Szerintetek az jó ötlet? Vagy most mit csináljak? De amúgy ezt nem lehet megállapítani, csak nőgyógyászként, ugye? :S

Jaj, basszus! Tiszta gáz! :S Remélem, nem fogok lebukni, mert iszonyatosan szeretem a barátomat, és nem akarom emiatt a hülye buli miatt elveszíteni őt. :S

17/L

2011. szept. 22. 17:21
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/126 anonim ***** válasza:
91%

Tényszerű válasz a kérdésedre: nem lehet észrevenni, mert nem érez fájdalmat, és nem vérzik mindenki.

Véleményem: a szerelmes ember részegen is szerelmes. Te nem vagy az.

2011. szept. 25. 11:26
 62/126 anonim ***** válasza:
84%

Egyszer minden ki fog derülni.

Ha van egy kis igazság a földön, a pasidnak már rég eldicsekedett a srác, aki megkefélt, hogy neki elsőre sikerült, ami neki fél év alatt se, és már meg is oldódott a problémád.

Tudod, az ilyen bulizót ku.rvapecérek nem azért döntenek meg minden csajt, hogy utána titokban tartsák.

Kb. a fél város tudja mostanra, hogy megvoltál neki, ha szerencséd van, azt is elcsicsergi, hogy ő vette el a szüzességed.

Egy kis türelem, és minden gondod megoldódik.

Eddig azt adtad be a srácnak, hogy egy normális csaj vagy, aki az igazinak tartogatja a szüzességét, azt se lesz nehéz megjátszani, hogy szűz vagy még.

Esetleg szédítsd még egy kicsit, és legyen karácsonyi ajándék.

2011. szept. 25. 11:31
 63/126 A kérdező kommentje:

Ma 11:26-os válaszolónak: Köszönöm szépen az ÉRTELMES választ. Végre valaki, aki képes a kérdésre felelni.

Előtte lévő válaszolónak: Nincs igazad, mert nem vérzik mindenki. És amúgy meg nem védekeztünk, mert nem erre készült egyikünk sem, ez csak úgy jött, de én még szűz voltam. Szóval úgysem nem lehetek terhes.

2011. szept. 25. 11:35
 64/126 anonim ***** válasza:
96%

"nem erre készült egyikünk sem, ez csak úgy jött, de én még szűz voltam. Szóval úgysem nem lehetek terhes."

Most te tényleg ennyire hülye vagy? :O

Nagyon remélem, hogy az egész kérdés kiírása és ez a kérdés kamu és csak polgár pukkasztásnak tetted fel, ha nem akkor kérd meg édesanyádat, hogy világosítson fel, mert nagyon el vagy tévelyedve!

2011. szept. 25. 11:39
 65/126 anonim ***** válasza:
88%

XD

Én hiszek az isteni igazságszolgáltatásban, és remélem, hogy terhes lettél, és a következő kérdésed az lesz a GYK-n, hogy ha két hete késik, és szüzen védekezés nélkül szexeltél, akkor lehetsz-e terhes...

Sosem értettem, hogy aki ennyire ostoba, hogy maradhat ilyen sokáig életben, de sajnos már a természetes szelekció se a régi.

Majd jópofa lesz, ahogy nagy hassal, terhesen bizonygatod a pasidnak, hogy aki nálad szüzebb, az festi magát.

Fogadd el jókívánságaim: legyen egy kis HPV-d, és szifiliszed, majd biztos értékelni fogja a pasid, hogy a szüzességed helyett ezt adod át neki.

2011. szept. 25. 11:42
 66/126 anonim ***** válasza:
96%
az 1.től nem lehetsz terhes XD Mondcsak az iskolába (ha jársz egyáltalán) ott nincs felvilágosító óra? Idióta...
2011. szept. 25. 12:05
 67/126 anonim ***** válasza:
96%

"És amúgy meg nem védekeztünk, mert nem erre készült egyikünk sem, ez csak úgy jött, de én még szűz voltam. Szóval úgysem nem lehetek terhes."

Azért a biztonság kedvéért: [link]

Sok boldogságot a zabi babához!

Ha pont ovulációkor csináltátok, akkor ha rád néz is teherbe esel. Ha előtte pár nappal ,akkor lehet ,hogy egykét spermium életbe marad, és aztán megvárja a zöld lámpát és úgy születik babóca. (az X kromoszómát hordozó spermiumok szívósabbak, de lomhák, így ez utóbbi esettbe nagy eséllyel leány gyermeked lesz.)

A spontán peteérés meg kiszámíthatatlan, szóval arra nincs jövendölés.

Amúgy eltitkolhatod, hogy használt vagy ,de szólók előre ,hogy ha kitudódik, akkor a kár amit okozol a másik lelkében kétszer akkora lesz, mintha elmondanád őszintén.

Másik: tuti biztos, hogy nem szereted a barátod. Ha szeretnéd, akkor magadat néznéd, hanem őt. De ez az egész story csak rólad szól.

Az eltitkolás pedig előbb utóbb kiderül. Sok tényezőn bukik a dolog. Pl. a fiún aki elvette a szüzességed, és az első számú apajelölt is egyben. Ha ő eldicsekedik fűnek-fának, akkor a barátodhoz is elér a hír. Ha más nem a haverjai veregetik vállon, hogy pajtás sajnálom, hogy neked csak ez jutott. A fiúk is pletykásak. És pláne egy könnyű mentett úgy kibeszélnek, mint a plázacicák a hétvégi leértékeléseket.

Szóval eltitkolhatod a dolgot, de a lelkében nagyobb lesz a pusztítás később mintha most jellemes vagy vele szembe.

22/L

2011. szept. 25. 12:06
 68/126 anonim ***** válasza:
90%
ma 12:06 22/l-nak maximálisan igaza van, csak azt nem értem hogy a jellemes szó hogyan jutott eszébe még ezek után?:D
2011. szept. 25. 12:34
 69/126 anonim ***** válasza:
95%

Jaja...én is ezt mondom.

Hét oldalnyi ember vágja a fejéhez, hogy egy gerinctelen rihe, és elég, ha a buliban meg a srác ismerősei között csak egy is akad, aki szintén így gondolja.

Tuti, hogy a barátja is meg fogja tudni, és elég nehéz lesz bebizonyítania, hogy még szűz...

2011. szept. 25. 12:35
 70/126 anonim ***** válasza:
93%

te nem p*csa vagy hanem egy BUTA lány! most őszintén mit képzelsz magadról?? A pia nem kifogás, én is voltam már részeg mióta a párommal vagyok mégse mentem fel semmilyen idegen csávóhoz de még ismerős sráchoz sem! Ez nem kifogás!! 17 évesen ennyi esze hogy lehet valakinek, főleg ha kifogja a kivételes pasit (mert ugyebár a mai világban ritka az aki ennyit vár egy lányra sajnos) és akkor megcsalod hazudsz neki stb? Sőt egyáltalán milyen ember vagy te aki a szüzességét egy idegennek adja részegen? a Szüzesség az olyan intim dolog amit nem tudsz utána másnak is odaadni és az elsőre mindig emlékezni fogsz...de erre? érzelmek nélkül?? nagyon gáz. És majd mit mondasz mondjuk a valamelyik következő pasidnak mikor megkérdezni hogy hogy vesztetted el? "á semmi extra csak részegen egy idegennel" szánalmas vagy. azonnal mond el a "csóridnak" és remélem kiteszi a p*csádat ha van esze....szánalmas tyúk...

L21

2011. szept. 25. 13:01
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!