A párommal most készülünk lefeküdni először. Észre fogom venni, hogy szűz-e? Bővebben lenn! 22F
Elmondása szerint még nem volt fiúval, nem is engedett eddig szinte semmit. De mostanában megingott benne a bizalmam, és hát nem hiszek el neki mindent.
Ugyebár van, hogy a lánynál a szüzesség elvesztése se fájdalommal, se vérzéssel nem jár. Észre fogom venni, hogy tényleg én leszek neki az első?
Nem feltétlenül észrevehető, ha valaki szűz, ez így van. Mondani is sok mindent lehet.
Mi a fenének akarsz vele lefeküdni, ha közel sincs minden rendben köztetek...? Ez sokkal nagyobb kérdés!
Mert most már tudni akarom, hogy hazudott-e (az emberek ezt úgy is letagadják), másrészt meg már eléggé kívánjuk egymást.
Viccelődtünk a múltkor erről, szerinte én nem vagyok olyan aki képes lenne megcsalni, mire ő saját magára azt mondta persze nevetve, hogy hát sose lehet tudni, és ezért most elég fura ez.
Szerintem sem kéne még lefeküdnie veled. Abszolút nem bízol meg benne. Kár ilyenek adni a szüzességét...
A kapcsolat elvileg a bizalmon alapul, de te abszolút nem hiszel neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!