Szerintetek ciki, ha még szűz vagyok? Az osztályból már szinte csak én vagyok szűz 16-évesen. Nekem még barátom sem volt, de én nem tudnék valakivel lefeküdni 2 hét után.
Ne butáskodj,kérlek!:)
Miért lenne ciki?:)
Olvasgass az oldalon,rengeteg ilyen kérdés van.
rengeteg ilyen és ehhez hasonló kérdés van, de ide is leírom az én kis sztorimat: én soha nem éreztem cikinek azt, hogy jelen esetben 16 évesen még nem volt barátom, nem csókolóztam, és azt meg főleg nem, hogy szűz vagyok. Nem kell túl korán elkezdeni a szexet. Akkor csináld, ha van olyan ember, akivel megoszthatod, és akiben megbízol. Ha nincs, csak azért, hogy ne legyél szűz, ne tedd meg.
Én 18 évesen csókolóztam először, azzal a fiúval, akit nagyon szeretek, ő az első barátom, és Ő vette el a szüzességemet is. És még mindíg nem tartom cikinek, hogy nem történe meg előbb.
Ha benned felmerül a kérdés, hogy csak azért lefeküdj valakivel, mert az osztálytársaid már nem szüzek, nagyon éretlen vagy.
Nem ciki.
18/L
dettó..ez van..már én érzem magam szarul,hogy én vagyok egyedül szűz az osztályban..pedig csak egy rendes kapcsolatra vágyom :/ de hát a mai világban igen nehézkes egy normális fiút találni hozzá..
16/L
LoL!!
ezen nem kell idegeskednek!!
7hónapja van barátnőm és 16 éves vagyok! Már mindketten szeretnénk, de túlságosan korainak tartjuk...
Az a féle srác vagyok, aki olyan, hogy nem baszik fűvelfával...
Tiszteletre méltó,hogy 16 éves nem rakosgatod szét a kandúroknak a lábadat...
És tényleg 1 vagy a 100 közül, mint értelmes lány!Ne siessd el!!!
Na most akkor vegyél egy nagy levegőt.
A többi csaj a ciki, nem te.
Nem neked kell szégyellni magad. Hanem a többi csajnak.
Ha te tudod, hogy 1914-ben tört ki az első világháború, de a többi osztálytársad azt mondja, hogy ez az esemény 1911-ben történt, attól még neked van igazad, NEM A TÖBBSÉGNEK.
"Az osztályból már szinte csak én vagyok szűz 16-évesen."
És te ezt komolyan el is hiszed nekik? Hacsak nem valami rosszhírű szakmunkásképzőbe jársz, ahol a tanulók többsége az átlagnál sötétebb bőrszínnel büszkélkedhet, akkor több mint valószínű, hogy csak duma az egész, és pár ember kivételével a többiek éppen olyanok, mint te.
Ha nincs igazam, akkor nagyot változott a világ 10 év alatt, és nem a jó irányba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!